Duftlys fra YankeeCandle.dk

Jer der har læst mit indlæg om min kærlighed til duftlys og mine voks tærter, ved at jeg har været rigtig ked af, at vi ikke kan få de skønne duftlys fra Yankee Candle herhjemme i Danmark. Jeg valgte jo så at bestille en masse voks tærter fra netop dem på eBay, og det har jeg på ingen måde fortrudt. Selvfølgelig er der mange variationer, man ikke kan få i tærte-versionen og det er jeg super ked af, men er glad for at jeg dog alligevel har fået fingrene i et par stykker af dem, som jeg har været nysgerrig efter længe.

For lidt tid siden får jeg så en mail, hvori jeg bliver fortalt om en dansk webshop med adressen YankeeCandle.dk - Are you kidding me!!?!?! Hvorfor kendte jeg ikke til den??? Nej de sælger godt nok ikke de store lys i glasbeholdere, men de har de små til små stager i nogle af de dufte jeg ikke har kunne få fat i når det kommer til tærterne. Så jeg blev virkelig glad!

Som I kan se på billederne her, så har jeg fået tilsendt 3 stk og de to af dem er nogle af dem jeg virkelig gerne har ville have i nogle år efterhånden. Nemlig "Autumn Wreath" og "Nature’s Paintbrush". De to har jeg set rigtig mange skrive/snakke om og jeg har været så misundelig. Både pga. deres beskrivelse af duftene, men så sandelig også fordi det er Efterår i et duftlys - og jeg er jo Efterårs-pige med stort E! Og hvad siger jeg så til duftene nu hvor jeg selv har fået lov til at sniffe lidt til dem? HIMMELSK!!!!! De lever 100% op til mine forventninger, og jeg nænner næsten ikke at brænde dem af. *Haha* Men jeg gemmer dem... Der er jo lidt tid til Efteråret endnu.

Det tredje jeg valgte at få med er lidt mere friskt og Forår/Sommer-agtigt, nemlig det der hedder "Water Garden". Jeg valgte det primært pga. duften af muskus og de friske undertoner. Det er dufte der tiltaler mig meget når det kommer til duftlys, og det skuffer på ingen måde i virkeligheden. Det dufter virkelig lækkert.

Tre succesfulde valgt, og hvis I lige som jeg er tosset med duftlys, så synes jeg klart I skal give den danske side et kig. Det er små lys, så der er ikke så lang brændetid i dem, men det er en god måde at få en idé om hvilke dufte man er til. Når man så har fundet sine favoritter kan man jo altid se om man kan anskaffe sig dem i de store versioner. :D2 kommentarer:

  1. Ahh, der er ellers en butik på Als et sted der sælger dem... Tror dog ikke de har en webshop d: haha.

    SvarSlet
    Svar
    1. Als??? Det kunne næsten ikke være længere væk :D

      Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)