Hygge foran computeren

I dag har jeg et par indlæg der skal skrives til LookFantastic, så de snart kan få deres blog op og køre. Hvis I kunne tænke jer at blive en del af teamet, så kig her og læs mere om hvad det indebærer. Vi har brug for en masse skønheds-interesseret bloggere. ;)

Jeg havde egentlig planlagt at det skulle være en rolig Lørdag med en masse afslapning og læsning, men kom så i tanke om at jeg både mangler at få vasket tøj, hente en pakke, få ordnet lidt praktisk herhjemme og betale regninger. Så det bliver jeg nødt til at få fikset i dag. Må se om jeg når ud forbi de gamle også, men det er ikke helt sikkert endnu. Pakken jeg skulle hente troede jeg faktisk var en helt anden end det den var, så det var lidt en uventet overraskelse. Det var nemlig Februar boxen fra LookFantastic der lå og ventede på mig. Troede først den ville blive sendt afsted i næste uge!? Men jeg brokker mig skam ikke. :D Nu skal jeg bare have den anmeldt til deres blog. Så indholdet får I ikke at se endnu her på bloggen - det må I vente lidt med.

Nå... vasketøjet kalder på mig. :D Smutter!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)