Pigmenterne er blevet forsømte

Til min store ærgelse opdagede jeg for et par dage siden, at jeg har været så dum at smide 70% af mine pigmenter ud. Hvorfor!!??! Jeg har nok tænkt at jeg aldrig ville få dem brugt, og det tænker jeg måske stadig, men vil bare så gerne igang med at bruge dem igen. Og nu hvor jeg har fundet dem frem så har jeg opdaget at mange af de virkelig flotte farver er røget ud. Har åbenbart kun gemt dem fra GOSH, og meget få af dem jeg har købt på eBay og to jeg har fået igennem Goodiebox. Jeg er virkelig ked af det og skuffet over mig selv, men der er ikke så meget at gøre.

Men jeg har alligevel sat mig for at prøve at bruge dem noget mere. Der er jo nogle af dem der er mere "shimmer"-pigmenter, som man kan bruge ovenpå alm. øjenskygger for at give en fed farve eller lidt .... ja shimmer. Og så er der andre der er mere øjenskygge-agtige og mere pigmenteret på huden, og dem kan man jo bruge som alm. øjenskygger. MEN! Jeg tror problemet med dem ligger i det med at de er løse og derfor drysser uhyggeligt meget når man bruger dem og det kan være pænt irriterende. Kommer det først på huden - og hvis man lige som jeg, påfører foundation inden alt andet - så er det er mareridt at få af igen og så ender man som regel gerne med en stor plet farve på kinden. Argh! Der er ikke noget mere irriterende. Men de er bare så smukke når man bruger dem! Det er virkelig et kæmpe dilemma.

Jeg har dog alligevel valgt at tage udfordringen op igen og få brugt disse noget mere. Også selvom jeg ikke har ret mange farver længere. Så de står nu fremme og kigger på mig til de næste par gange jeg skal lave et look. Så nu må vi se hvad jeg finder på. :DIngen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)