Elizavecca Milky Piggy Carbonated Bubble Clay Mask

Har I hørt om denne maske før? Den er blevet vældig populær på YouTube iblandt beauty guruerne og den er også meget omtalt imellem eBay-shoppere. Jeg faldt over den for noget tid siden da jeg så en anmeldelse af den og synes den så vældig interessant ud. Det er en muddermaske - som I nok allerede ved, er en af mine favoritter når det kommer til typer af ansigtsmasker - men denne har den egenskab at den skummer op og renser ekstra godt i dybden. Det gør den vha. de ingredienser der er i, såsom kulsyreholdigt vand, kollagen, grøn te og trækul. Ingredienser der er kendt for at være gode mod urenheder. Perfekt til mig.

Konsistensen er meget "gummi"-agtig og den føles meget sær. Jeg har dog ikke prøvet den i ansigtet endnu, men regner med at give den et forsøg her i weekenden. Prøvede den dog på oversiden af hånden og der er huden nu super blød! Den skummer ikke ret meget op på hånden, men har set rigtig mange prøve den i ansigtet og der skummer den helt sygt op. Det bliver spændende at se om jeg også kommer til at opleve det så vildt som dem.

Man påfører den på tør hud i et jævnt lag og lader den sidde og virke i 5 min. Jeg har set nogle stykker lade den sidde i længere tid så går ud fra man kan gøre begge dele. Ønsker man en dybere rens kan man med en smule vand massere masken lidt mere ind i huden. Nogle vasker den af direkte efter dette mens andre lader den sidde lidt længere. Den renses så til sidst af og man skulle gerne sidde tilbage med en dejlig blød hud.

Hvis I kunne tænke jer at prøve den, så kan I finde den her til lidt over 75 kr. Den er ikke billig, men hvis den lever op til de anmeldelser der findes rundt omkring på nettet, så er den pengene værd. :) Hvis jeg husker det, så skal jeg nok lade jer vide hvad jeg synes herinde på bloggen.4 kommentarer:

 1. Hvor kunne du købe den henne? Er lidt nysgerrig, men med shipping bliver det pludseligt super dyrt.

  Tak for dit review!

  SvarSlet
  Svar
  1. Har linket til den sælger jeg har købt den fra på eBay. :) Hvis ikke linket virker hos dig, så søg på den derinde. :) Du kan være heldig at finde de til under 80 kr som jeg gjorde. :D

   Slet
 2. Neeeevermind, så først nu dit link på "her" knappen. Sorry! ^_^'

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)