LookFantastic Beauty Box - Detox Edition

Januar boxen fra LookFantastic.dk har været længe undervejs. Af en eller anden ukendt årsag er den blevet forsinket og først nået frem i dag. Var faktisk bange for at den slet ikke ville komme, men den nåede ved et mirakel frem inden Februar boxen, som snart bliver sendt ud. Det er deres Beauty Box hvis der skulle sidde nogen derude og være nysgerrig efter at vide mere om den. ;)

Indholdet af Januar boxen ser I her:

● Kebelo - The Ultimate Hair Detox - 50ml
I disse kolde og ofte vejrskiftende tider, så lider håret utroligt meget. Selvom man bruger plejende shampoos, balsamer og hårmasker, så er det ikke altid nok og det kan også betyde at håret bliver tynget af produkterne som ikke lader håret ånde helt. Der er det godt at bruge en dybderensende shampoo som denne. De anbefaler man bruger den 1-2 gange om måneden.

● Kebelo - Silky Soft Smoothness - 50ml
De har også været så søde at tilføje en balsam i boxen og det er jeg super glad for, da den jo passende kan bruges sammen med shampooen. Denne er nemlig også god til disse kolde tider hvor håret har en tendens til at blive elektrisk og uregerlig.

● Bellápierre - Shimmer Shadow
Dette brand er jeg blevet præsenteret for et par gange før i min anden medlems-box, og heldigvis er dette en anden farve. Den er i farven "Earth" og er en virkelig smuk sart lyserød pigmentøjenskygge. Perfekt at få med nu hvor jeg har besluttet mig for at bruge pigmentøjenskygger noget mere. :D Og dejligt at den før min samling en smule større nu hvor jeg desværre har smidt en masse ud for noget tid siden.

● Dr Lancer - The Method: Polish - 14g
Åhhh nok det bedste produkt hvis I spørger mig - nemlig en ansigts scrub. Jeg elsker scrubs så jeg blev virkelig glad for at finde denne i boxen. Normalt er jeg til dem med store "korn" i, men denne er meget små fine korn, men tager overraskende meget fat alligevel. Så jeg er indtil videre meget imponeret og glæder mig til at tage den i brug.

● Nuxe - Nuxellence Detox - 15ml
Var bange for at dette var en dag-creme for det bruger jeg ikke, men heldigvis er det en nat-creme og endda en detox creme med anti-ageing egenskaber. Den dufter virkelig lækkert og den lover mig at jeg vil vågne op med en langt friskere hud. Jeg skal så meget have gang i denne! Dog venter jeg til jeg er færdig med de ampuller jeg er igang med nu her. Men jeg glæder mig meget til at prøve denne.

● Darphin - Azahar Cleansing Micellar Water - 50ml
Sidst men ikke mindst så har de smidt en micellar water med i boxen - og jeg elsker virkelig produkter som disse. Håber denne er en af dem der ikke svier når den kommer i nærheden af øjnene. Denne skulle være god til folk med sensitiv hud og problemer med rødme, så det lyder virkelig lovende.


Inden jeg slutter af for i dag, så vil jeg da lige fortælle jer, at jeg fremover vil være en del af deres blogger-team når de får deres blog op og køre. Derinde vil jeg udelukkende skive om beauty og det er også derinde I fremover vil kunne finde mine anmeldelser af Beauty Boxen. Jeg lover at give jer besked herinde når jeg er ude med et indlæg hos dem, så I kan smutte derind og læse med. Håber I vil tage godt imod det. Og hvis I selv tænker at I kunne tænke jer at være en del af teamet, så kan I læse mere om hvad det indebærer her og hvordan I kommer i kontakt med dem. :D

OG!!!! I kan faktisk vinde denne Beauty Box fra Januar til en ven/veninde lige nu! Konkurrencen har været igang i noget tid, men I har til og med på Søndag d. 31 Januar til at deltage. Så hvis du kender en der trænger til at blive forkælet med denne box, så skynd dig ind og deltag her og følg instrukserne. :D Held og lykke!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)