Færdig med Sygehusbesøg for noget tid

Så er sidste besøg på Sygehuset overstået - i hvert fald for de næste 3 måneder. Fik snakket lidt frem og tilbage med et par sygeplejersker og en praktikant, fik aftalt at jeg skulle have undersøgt noget andet næste gang jeg kommer, fik givet mig selv en sprøjte og så fik jeg sprøjter osv med hjem. Nu skal jeg så bare huske at give mig selv en hver fredag de næste mange uger.

Var glad for at min far kunne køre mig i dag da jeg derved kunne komme hurtigt hjem igen, samt komme sikkert hjem med min medicin. Det betyder så også at jeg allerede nu har fået nået en masse praktisk herhjemme og det føles virkelig rart. Nu kan jeg langt om længe holde weekend.4 kommentarer:

 1. Har Århus sygehus også snakket om at jeg skal havde. Lider af Kvalme når jeg får pillerne...

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har heldigvis ikke haft kvalme på pillerne, ej hellere sprøjterne. :)

   Slet
 2. Av jeg ville slet ikke turde stikke mig selv med en nål :O
  Jeg er vant til nåle, når jeg giver blod osv. Men at gøre det på mig selv tror jeg slet ikke, at jeg ville turde :(

  SvarSlet
  Svar
  1. Troede aldrig jeg ville kunne få mig selv til at gøre det hellere, men når man er nødt til det, så bliver det overraskende let. Havde aldrig troet jeg ville sige det, men... jah...

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)