Jeg bliver simpelthen nødt til det tror jeg!

Så I mit indlæg hvor jeg viste mine skønne Skechers Flex Appeal Wildflowers sneakers? Lige siden har jeg haft en ustyrlig trang til at købe flere af de nye modeller fra Skechers. Så jeg har haft disse Skechers Go Fit i denne skønne lyseblå farve stående på min ønskeliste hos Spartoo lige siden, og nu tror jeg altså at det skal være. Jeg overvejer at købe dette par til mig selv i fødselsdagsgave. Fylder jo år igen her d. 4 Maj, så tænkte det ville være den perfekte gave til mig selv. Ja ja ja jeg ved godt at jeg har rigeligt med sneakers i forvejen, men dette par er altså bare for smukke til at lade være. Burde måske købe nogle sandaler i stedet for, men... se dem lige!

De findes i et par farver udover denne lyseblå med dette mønster, men fordi det ikke er samme mønster som de navy blå jeg købte sidste gang, så synes jeg ikke det bliver for meget. *Hehe*

Nu skal jeg så bare have fundet noget dejligt Forårs/Sommer tøj jeg kan matche med disse. Ville ønske jeg kunne gå i hvidt tøj, men... jah jeg ved det ikke rigtigt. Men noget farverigt og måske endda lyseblåt skal jeg have fundet. Så skide være med at man kommer til at ligne en stor candyfloss. :D Så jagten går nu ind på noget tøj i disse farver.

2 kommentarer:

 1. De er godt nok også fine, jeg sad også på footway ( http://www.footway.dk/sko/skechers ) og kiggede på nogen tidligere, men jeg har desværre ikke råd pt når jeg skal ha lavet tænderne. øv..

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej det skal der jo også lige være råd til. *Kram*

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)