Forberedelser til hyggeligt besøg i morgen

Det er overskyet men stadig tørvejr. Fuglene synger og det er varmt nok til at jeg kan have altandøren stående åben lidt endnu. Jeg nyder aftner som disse. Ville selvfølgelig foretrække en skyfri himmel, men... det her er også okay. Lydene, duftene og luften er noget af det jeg elsker ved Foråret. Det er friskt, magisk og bare.... skønt.

Jeg har brugt dagen på lidt praktisk og lidt oprydning inden jeg får besøg af en af de skønne bloggerkvinder i morgen. Det er første gang hun kommer og besøger mig her hvor jeg bor, så det bliver spændende. Har ikke set hende siden bloggertræffet og før det var vist til Egeskov Marked. :) Så det bliver rart at skulle tilbringe lidt tid sammen med hende igen. Og så skal vi jo på kattekursus om aftenen! Dét bliver godt nok spændende.
Inden da skal vi dog lige finkæmme de forskellige genbrugsbutikker vi har her i byen og så skal jeg også lige hurtigt ned efter en pakke. Så en dag fyldt med hygge og godt selskab. Den uge her er sku egentlig meget god. Er nok godt bombet når jeg når weekenden.

Dagens aftensmad i dag endte med at blive noget pasta-halløj jeg købte i Bilka i går, men sidder nu alligevel og sukker lidt efter den store og saftige flæskesteg en af kunderne bag os i køen købte. Jeanette jeg sagde jo at vi skulle have været taget med ham hjem og spise. *Haha* Nu kommer den meter lange flæskesteg til at hjemsøge mig indtil jeg en dag får det lavet selv. :P

Men nu vil jeg få ryddet det sidste op og smide mig på langs i sofaen sammen med Prinsen. Den står på afslapning og hygge. Ha' en fantastisk aften alle sammen!

4 kommentarer:

  1. Eeeej, nu synes jeg ikke mine karbonader var nok, nu har jeg også lyst til en flæskesteg :D

    SvarSlet
  2. Se nu har jeg altså mega meget lyst til flæskesteg :P

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)