Tester - Freedom Makeup Pro Øjenskygge Palette - "Innocent Collection"

Nææh se nu der.. Endnu en fin lille palette jeg kan teste. Denne gang er det en 32 Eyeshadow Palette fra brandet Freedom Makeup Pro. Et mærke jeg aldrig har hørt om før, så jeg var spændt på at se hvordan deres øjenskygger her er. Farverne ser nemlig umiddelbart rigtig fine ud. Paletten kan købes hos My-Beauty.dk, hvor jeg også har min skønne Makeup Revolution Flawless Matte Palette fra. Og den er jeg super glad for, så har høje forventninger til denne.

Det er endnu en neutral palette, og denne har en blanding af matte og shimmer øjenskygger. Selve paletten hedder "Innocent" og har en del lyse, men også et par mørke farver så man kan lave en masse spændende looks. Den koster kun små 109,-. En super fin pris hvis I spørger mig for 32 forskellige farver. Og så findes den også i en mere farverig version kaldet "Jewels & Riches".

Noget af det jeg virkelig faldt for ved denne palette er at farverne er perfekte til blå øjne, og det vil jeg i dette indlæg også teste og vise. Elsker de gyldne og rødlige farver. Perfekte til Efteråret og Vinteren, men tror nu også sagtens at de kan lave nogle virkelig fine Forårs og Sommer looks.

Der er en del lyse farver og de kan godt være lidt svære at ane på mine ret så blege og transparente hud, men jeg har alligevel forsøgt at lave lidt swatches til her, som I kan se her. Mine swatches er lavet uden primer for at se hvordan den reelle pigmentering er.

Jeg har som sagt også været henne og teste den via et par looks, og dem får I at se her. Har lavet et par forskellige for at vise mulighederne med denne palette.


Øjenskygger brugt: Decent, Rule Out, Make Me, Fairness, Guilt og Disguise

Øjenskygger brugt: New Rule, Blame, Pursuit, Legit, Disguise, Guilt og Innocent

Hvad er så dommen? Jeg elsker de matte øjenskygger i denne palette. Shimmer øjenskyggerne er desværre ikke så gode som håbet, men fugtiggør man sin brush når man bruger dem, så kan de godt afgive en masse farve. Men jeg foretrækker helt klart de matte farver. Jeg har dog brugt alle typer til de looks her så det kan godt lade sig gøre.

Jeg er faktisk imponeret over denne palette. Også selvom jeg ikke er den store fan af shimmer øjenskyggerne. Det er kun meget få jeg ikke synes om. Resten? Jamen dem elsker jeg. Hvis man ved hvordan man skal arbejde med øjenskygger for at få mest ud af dem, så kan man kun blive glad for at have denne i sin samling. Og så er jeg super glad for endelig at have nogle rødbrune og røde nuancer i min samling. Har jeg ønsket længe, og det har jeg fået i denne.

Så alt i alt så kan jeg virkelig varmt anbefale denne fine palette fra Freedom Makeup Pro. Og så har den jo bare et virkelig lækkert og stort spejl. :D Prikken over i'et.

2 kommentarer:

  1. Den kommer straks på " ønske, snart købe" listen, virkelig fin, og elsker sådanne test indlæg:)

    SvarSlet
    Svar
    1. Den er virkelig lækker. :D Og nogle skønne farver.

      Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)