Nu er jeg 110% klar til næste uge!

Har INTET lavet i dag og det har simpelthen været så skønt! Normalt går min hjerne og tanker totalt agurk når jeg ikke foretager mig noget, men i dag har der været totalt tomt på øverste etage. Jeg har kunne flade ud op sofaen og stene YouTube-videoer, TV-serie afsnit, TV og spille timevis af smil på tabletten. Bare holde fri og ikke bekymre mig om noget som helst.

Egentlig burde jeg have været udenfor og nyde det helt igennem fantastiske vejr vi har haft i dag, men det var jeg slet ikke i stødet til. Fortsætter det i morgen, så skal jeg helt klart ud og suge nogle D-vitaminer til mig. Vil også utroligt gerne igang med de mange looks jeg har i tankerne, men mangler stadig de vigtigste ting som er på vej med posten. Halvdelen er allerede meget forsinket og resten tager stadig noget tid om at nå frem. Hader at vente. Har absolut ingen tålmodighed. Men når det hele kommer, så skal der satme leges. :D

Nå, men i morgen starter en ny uge - ugen hvor jeg igen fylder et år mere. *Suk* Det er en uge hvor der bliver lovet virkelig godt vejr, og jeg håber at det holder. Jeg får nemlig visit af Jeanette på min fødselsdag, og jeg skal lige have fundet ud af, hvad jeg har mest lyst til at lave den dag. Jeg tror vi tager ned og spiser på en af de lokale caféer, og så har jeg lidt planer om at vi skal ud og lege lidt med mit "En by med smil"-projekt. Derudover ved jeg ikke helt, men nu må vi se.

Jeg vil for første gang i dag tage min bog frem og få læst lidt. Håber I kommer godt ind i den nye uge. I får i hvert fald en masse virtuelle kram og smil herfra. :D

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)