Sjov og Spas Q&A #5

● Hvad var det første du gjorde, da du vågnede i morges?
Tjekkede lige de opdateringer der var kommet ind på mobilen fra de sociale medier, og så vendte jeg mig om på den anden side og sov en lille halv time længere. :P Anden gang jeg vågnede stod jeg op og tog mig et bad.

● Hvad er du rigtig dårlig til?
At sige nej. Har nævnt det flere gange her på bloggen og på Twitter. Jeg føler jeg svigter folk eller at de bliver sure hvis jeg siger nej. Eller det er der en lille stemme i mit hoved der siger til mig. Så mit automatiske svar, når folk spørger om jeg vil hjælpe eller gøre noget for dem, er "Ja". Også selvom jeg faktisk overhovedet ikke kan eller vil. Og det får rodet mig ud i mange dumme situationer. Så jeg skal lære at sige nej. Ved ikke lige hvordan, men.. jeg bliver simpelthen nødt til det.

● Kan du lide at danse?
Nej.. Da jeg var lille elskede jeg at danse, og lavede dengang mange koreografier til sange, men den dag i dag nægter jeg at gøre det - danse altså. Synes det er totalt akavet og synes slet ikke der er noget sjov over det. Spørg mig ikke hvorfor jeg er gået hen og blevet stik modsat af mit barndoms-jeg, men det er jeg.

● Hvis du kunne leve for evigt, ville du så det?
Både og. Nej fordi jeg ville leve igennem alle mine familiemedlemmers og venners død, og det tror jeg ikke nogen ønsker at gennemleve. Ja for jeg kunne virkelig godt tænke mig at se hvad fremtiden byder på.

● Hvad savner du?
Min søster. Kommer nok ikke som nogen overraskelse. Vil ikke jinxe noget, men tror snart jeg får hende at se. ;)

● Hvilke kvaliteter blandt dine venner sætter du størst pris på?
Ærlighed. Der er ikke noget værre end falske og løgnagtige mennesker.

● Hvor meget tid bruger du dagligt på internettet?
Al min vågne tid nok. Ja det er alt alt for meget, men.. bloggen er min favorit-hobby, og dertil hører jo også alle de andre små forgreninger såsom makeup, læsning, kreativitet, fotografering osv. Så jeg fortryder ikke at jeg bruger så lang tid på det. Det er det jeg elsker.


- Sidder du og brænder inde med spørgsmål du kunne tænke dig at jeg svarer på her på bloggen, så stil dem endelig i en kommentar. ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)