Første stearinlys er blevet tændt

Ja.. Jeg har sku valgt at tænde et par stearinlys her til aften. Ikke fordi her er koldt, men fordi jeg er i sådan et putte-nusse-hygge-humør. Jeg er en smule presset tidsmæssigt i denne uge, og jeg kan godt mærke at stressen er begyndt at røre på sig. Men jeg prøver at tage nogle dybe indåndinger - også selvom vægten på brystkassen er tung. Og det er ikke engang fordi jeg har vildt meget jeg skal nå, men... det hele ligger bare så meget presset op af hinanden.

Det hjalp så heller ikke på det at min nye sagsbehandler ringede tidligere i dag og aftalte et møde med mig allerede på Fredag. Og fordi jeg er så dårlig til at sige "Nej det passer ikke så godt lige nu, men måske senere", så ender jeg med at lave alt for mange aftaler lige op af hinanden. Så min fredag bliver især presset. Og jeg er nervøs. Normalt har jeg haft kvindelige sagsbehandlere, som jeg foretrækker, men denne gang er det en yngre herre. Ved ikke lige hvordan jeg har det med det, for jeg har det jo med at bryde sammen til de møder. Og jeg vil synes det er endnu mere pinligt at bryde sammen foran et hankøn end et hunkøn. Så er bange for at jeg ender med at bygge en skal op omkring mig, og så vil de/han jo ikke få det oprigtige billede af mig og mine problemer. Men jeg må se hvordan det går på Fredag. Skal jo heller ikke tage sorgerne på forskud.

I morgen starter min morgen ud med et besøg fra en gammel klassekammerat. Vi har snakket om at ses et utal af gange når vi mødtes imens hun var på arbejde i Føtex, og i morgen bliver det så. Vi skal se om ikke vi kan bikse en lille webshop op til hende. Jeg har aldrig lavet sådan en før, så ved ikke om jeg kan hjælpe hende, men har lovet at vi skal se på det sammen. Så hun kommer med morgenmad og så skal vi nok også indhente lidt fra alle de år der er gået siden folkeskolen.

Jeg vil smutte. Skal i seng om et par timer tror jeg, men inden da vil jeg prøve at læse lidt. Det er ikke gået så godt de sidste par dage, selvom det har været planen, så må prøve igen i dag.

OHHH! Inden jeg smutter helt for i dag, så vil jeg da lige fortælle, at I kan se frem til en lille giveaway her på bloggen denne weekend. ;) Glæd jer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)