Jeg er vist ikke den eneste der knuselsker den nye altan

Dagen i dag startede tidligere end normalt. Jeg fik nemlig en gammel folkeskole klassekammerat på besøg. Hun ville gerne have lavet en webshop til hendes firma, så det havde jeg lovet at hjælpe hende med. Vi fandt et sted hvor det indtil videre er super simpelt at starte en op, så nu er det ellers bare med at få smidt en masse varer på sitet og så skal jeg igang med at tage en masse fine billeder for hende. Hvad der nok ellers havde været planen skulle være et par timer, blev til små 6-7 timer. Men hold nu kæft hvor har vi hygget. Det er rart når man klikker så godt med andre mennesker. Og så var det rart lige at tilbringe lidt timer sammen privat og ikke kun ved kassen i Føtex. *Hehe* Det er ikke sidste gang at vi gør det - that's for sure!

Efter jeg fik sendt hende godt hjem, var jeg lige ned og hilse på en nabo og hund inden jeg smuttede op til mig selv for at hygge på altanen. Vejret er nemlig godt nok i dag til at kunne sidde derude. Fik læst en smule og puttet en masse! Prinsen nyder det i hvert fald mindst lige så meget som jeg. Især når jeg ligger mig ned derude og vi så lige kan tage en lille lur sammen. Det blev dog kun til en små 40 minutter da vinden er liiiidt for kold til at ligge der ret meget længere. Jo kunne tage en langærmet på og nogle sokker, men gad ikke rejse mig. Så det blev en meget lille lur. Når det bliver en smule varmere skal jeg i den grad ud og ligge derude. Man ligger overraskende godt. Bedre end jeg ligger i sofaen.

Er dog smuttet ind i læ nu. Skal igang med noget aftensmad inden det bliver for sent. Hvad resten af aftenen står på ved jeg ikke endnu, men det bliver nok en røvfuld YouTube videoer og noget mere læsning. :) Slet ikke dårligt.Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)