Gummi ben og gele arme

Jeg skulle seriøst ikke være gået udenfor en dør i dag. Hold da op! Jeg havde nogle aftaler nede i byen tidligere og derefter valgte jeg så at smutte i de lokale genbrugsbutikker, men min krop ville sku ik helt som jeg. *Haha* Skulle måske bare have kørt hjem med det samme. Jeg endte nemlig med at have utroligt mange pinlige uheld på cyklen. Det var alt fra at: Misse pedalen da jeg satte mig på cyklen for at køre videre. Bremse så hårdt op at bagdækket lettede og smed mig forover på styret. Miste grebet på styret fordi jeg skulle undvige glasskår på vejen. Og jeg kunne blive ved. Motorikken var slet ikke god ved mig i dag. Utroligt at jeg ikke er endt på skadestuen efter i dag.

Har nerverne mistænkt for at kroppen svigtede mig i dag. I morgen skal jeg nemlig møde den nye sagsbehandler, og jeg er pisse nervøs. Både fordi det er en mand, men også fordi jeg skal til et møde lige inden, og jeg er bange for at jeg ender med at komme for sent. Og så er varmen slet ikke god ved mig for tiden hellere. Sveder som en sindsyg i disse dage og det er virkelig så klamt. Jeg ville ønske at min angst ikke påvirkede mig så meget fysisk som den gør, for det skaber virkelig nogle pinlige og knapt så behagelige situationer ude i offentligheden. /:

Men nok om det. Dagen i morgen skal bare overstås nu. Bagefter har jeg forhåbentlig mulighed for at puste lidt ud igen og slappe en smule af. Og så håber jeg at der kommer nye ting jeg kan lege med op til weekenden. Kan måske allerede hente noget af det i morgen. Men nu ser vi. Jeg vil brænde lidt energi af til noget musik her til aften og så vil jeg nyde denne kop varme kakao jeg lige har lavet mig selv og guffe lidt sukker og druer i mig.Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)