Tillykke med fødselsdagen lille skat

Så blev min lille fluffy sølvræv et år ældre og kan nu skrive "7 år" på hans tavle. Ligger og putter med ham lige nu ude på altanen og nyder den lune luft imens vi tager en lille lur eller to. Jeg er så glad for at vi har fået knyttet så tæt et bånd som vi har, og selvom det til tider kan være lidt trist at han er så sky overfor andre mennesker, så værdsætter jeg at båndet imellem os er blevet stærkere og stærkere for hvert år der er gået efter vores skrækkelige oplevelse sammen i Sommeren 2010. Jeg var så tæt på at miste ham, men så galt gik det heldigvis ikke da jeg fik skillet mig af med det monster jeg desværre havde ladet komme ind i vores liv på det tidspunkt. Tør slet ikke tænke på hvad der ville have været sket hvis ikke jeg var vågnet op der. Vi værdsætter tiden sammen og får hvert et minut til at tælle. Elsker dig skat!

2 kommentarer:

 1. (Lidt forsinket, men -) Tillykke med den lille uldtot. :-) Det er så hyggeligt, jeg fejre også fødselsdag for min kat. Hæ hæ! Selvom min kæreste griner lidt af mig, så nyder jeg hygge om ham.

  Knus!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak :D De er jo lidt som ens børn, så det er klar vi gerne vil fejre dem. :D

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)