Buzzer pt. Garnier Skin Active Moisture Bomb Tissue-Mask

Jeg er ikke blevet udvalgt til at buzze for Buzzador i hvad der føles som en evighed, så da jeg fik en mail om, at jeg var blevet udvalgt til den pågældende kampagne, så blev jeg rigtig glad. Denne gang er det disse Garnier Skin Active Moisture Bomb Tissue-Masker de vil have testet. Jeg elsker jo ansigtsmasker og disse sheetmasker er stadig lidt en ny ting for mig. Jeg har jo ret fedtet hud så det der med fedtet og klistret sheetmasker er ikke lige mig. Men derfor skulle denne prøves alligevel, for det er jo ikke alle der efterlader en olieret følelse bagefter. Og så var jeg spændt på om disse også sidder dårligt når man bruger dem. Mange gange så glider sheetmasker rundt i ansigtet på en og sidder ikke rigtig "fast", så man er nødt til at ligge totalt stille imens man bruger dem. Hader det. Men heldigvis er disse ikke sådan.

Der er utroligt meget væske i selve masken, og det kan måske godt være en smule for meget, men det hjælper faktisk også på måden den klæber til ansigtet på. Jeg har aldrig før prøvet en sheetmaske der sidder så godt "fast". Jo kunne måske godt bruge lidt større huller til øjnene, da jeg har lidt længere imellem mine end mange andre, men ellers er jeg faktisk ret godt tilfreds med størrelsen. Og så kunne jeg sidde oprejst imens jeg havde den på. Fantastisk!

Kan i hvert fald varmt anbefale jer at prøve den. Huden bliver dejligt blød efter brug og føles super fugtet, så det overholder den i hvert fald. Er ikke sidste gang jeg bruger den i hvert fald.Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)