Tester - IDUN Minerals Norrsken Pure Mineral Illuminating Foundation

Hvis I læste mit første Idun indlæg ville I vide, at jeg har været nysgerrig efter at prøve Idun Minerals produkter virkelig længe, og jeg var så heldig at få muligheden for et par måneder siden. Denne gang er det en foundation jeg vil teste.

Den løse mineral foundationen jeg fik hjem sidste gang var i farven "Jorunn", og den viste sig at være alt for lys til mig - den var næsten hvid. Så jeg tænkte at denne gang skulle foundationen være en tone mørkere - den der hedder "Saga". Dog er den også lige en tand for lys, men det kan være at den passer bedre når den smule tan og fregner jeg har lige nu forsvinder.

Norrsken Pure Mineral Illuminating Foundationen er en dewy foundation, og det er normalt noget jeg holder mig meget langt fra, nu hvor jeg har så olieret hud. Men den skulle føles let på huden, så tænkte jeg ville give den en chance. Den skulle nemlig også kunne bruges af folk med min hudtype.

Som I kan se, så er den lige en tand for lys til mig, men den er ikke langt fra den farve jeg skal bruge. Dog synes jeg det føles som om den er ret fedtet, og jeg synes ikke den føles så behagelig på huden som håbet. Det kan dog afhjælpes en smule ved at påføre en matterende pudder ovenpå. Men den føles stadig lidt klæbende.

Dækkeevnen ligger på let til mellem. Jeg er normalt en der gerne vil have fuld dækning, men på en god hud-dag, så er en mellem dækning fin. Og man kan jo altid bruge en concealer hvis man ønsker mere dækning på visse områder.

Lige i øjeblikket har My-Beauty faktisk Idun makeup på tilbud, så hvis man gerne vil prøve nogle af deres produkter, så kunne man da spare nogle penge derinde. Kan varmt anbefale den løse mineral foundationen, (hvis man kan finde sin rigtige farve *Hehe*), deres læbestifter og lipgloss. Har man tør hud, så ville en foundation som denne i dette indlæg være rigtig fin tror jeg.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)