Turen gik i dag til det Jyske

For noget tid siden planlagde vi at tage mod det Jyske i dag. Det var dog tæt på at blive aflyst, men vi fik det "ordnet" alligevel. Så mit vækkeur ringede kl 4:45 i morges, så jeg kunne være klar når jeg blev hentet. Shit det var hårdt at komme op på det tidspunkt. Zombie-tilstand er hvad jeg var i da jeg gik i bad. Men det var det hele værd. Jeg fik set min søster og vi fik kigget lidt i butikker. Og fordi det er hendes kærestes fødselsdag i morgen, så stod den på boller og lagkage. Vi fik dog ikke ret meget alene-tid, men det må blive i Efterårsferien, hvor de kigger her over et par dage. Håber bare ikke at det falder sammen med min sygehus-dag, da jeg jo slet ikke er hjemme den dag. Men nu må vi se hvornår de kommer. :) En dejlig dag har det været. Også selvom det er en utroligt lang køretur hver vej. Er godt bombet nu. Sover nok tungt i nat. Så jeg tror det er meget godt, at jeg har en fridag i morgen. Så har jeg mulighed for lige at lade lidt op igen. Og så skal jeg igang med at pakke min søsters pakkekalender gaver ind. Nu fik jeg endelig købt noget gavepapir, som passer i den stil jeg gerne vil køre i. Glæder mig til at hun skal pakke dem op.

Håber I derude har haft en god Lørdag også. :D2 kommentarer:

 1. Hvis du søster kommer til Fyn der hvor du skal til Odense, så tager du hende da bare med.. Kunne være mega hyggeligt.. <3

  Ser ud til i har haft en skøn dag, men omg du har været tidlig oppe..
  Håber du får en god nats søvn..

  Knus Jeanette <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tror ikke hun kan lokkes med. Tror det bliver for voldsomt for hende. :)
   Ja det var en hyggelig dag. :D

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)