#Blogtober - Hvad jeg ser mest frem til ved Efteråret

Jeg tror slet ikke at der er tvivl om, hvad jeg har set frem til når det kommer til Efteråret. Har skrevet om det ret mange gange her på bloggen og de sociale medier, og har også snakket ret meget om det IRL. Jeg er nok en smule besat af årstiden. Så jeg tænkte at jeg ville dele det med jer. Måske I har samme følelser vedrørende de ting jeg nævner, eller måske får I et andet syn på noget I ellers går og er lidt irriteret over. :)

● Jeg er en af dem der nyder, at vi er begyndt at få mørkere aftner. Jeg nyder nu også de lyse aftner, men jeg vender totalt op og ned på nat og dag om Sommeren. Jeg kommer senere og senere i seng jo lysere det er, så når det begynder at blive mørkere, så har jeg nemmere ved at komme i seng i okay tid. Derudover så elsker jeg bare den hygge der er ved mørket. At man kan tænde for en masse stearinlys og bare... HYGGE!

● Det er også på denne tid af året hvor jeg går med lidt mørkere øjenmakeup. Jeg elsker smokeyeyes og jeg elsker at eksperimentere med farver sammen med det mørke. Når mine øjne er indrammet af mørke farver så bliver det blå i mine øjne tydeligere og det elsker jeg.

● Jeg elsker at det nu er blevet en del køligere i vejret. Jeg hader varme. Det er simpelthen noget af det værste for mig. Jeg vil gerne kunne have det tøj på jeg elsker at gå med uden at blive kvalt af en klam varme eller slet ikke kunne holde ud at være under huden på mig selv. Så når det bliver Efterår og Vinter så er jeg på den lyserøde sky. Elsker at kunne pakke mig ind i lækre trøjer, skønne tørklæder og bare... hygge under et tæppe herhjemme iført varme pyjamasbukser og en behagelig og løstsiddende t-shirt.

Gyseraftner er også bare hundrede gange bedre om Efteråret. Det skal jo helst være mørkt udenfor når man sætter en gyserfilm på for at skabe den rette stemning. Og så er det jo også årstiden hvor vi fejrer Halloween, så det er fantastisk. Jeg er kæmpe fan.

● Når vi når Efteråret betyder det også opstart af en masse serier efter en længere pause. Jeg er en serie-holic og føler rigtig mange. Dette Efterår starter serier som "Arrow", "Flash", "Supernatural", "The Vampire Diaries", "The Walking Dead", "Grimm" og "Teen Wolf" op igen. "Teen Wolf" starter godt nok først op til November, men ellers starter de andre her i Oktober, og det gør mig så glad. :D

● Når vi når til Efteråret er det ikke længere mærkeligt at dekorere med smukke græskar. Det er for mig et af de mest magiske ting naturen har skabt. Jeg elsker græskar. Elsker at de findes i så mange former og farver og så pynter de bare så fint overalt.

Den gyldne og sprøde natur er en af de ting der står øverst på min liste når det kommer til ting jeg ser frem til ved Efteråret. Jeg elsker farverne, lydene når man går på de tørre blade, duftene, skoven der vrimler med de smukkeste dyr (heriblandt ræven), svampene der begynder at dukke op fra jorden, den kølige luft og de skønne tågede morgner... ja jeg kunne blive ved.

● Efteråret er også det perfekte tidspunkt på året til at drikke en masse varm kakao. Og jeg elsker at eksperimentere med min kakao, så det kan være kakao med kaffe, karamel, eller mit hjemmeblandede efterårskrydderi. Mmmm...


Ting jeg ikke ser så meget frem til er regnen. Jeg har ikke noget imod regn når jeg ikke skal ud i det, for jeg elsker at hygge indendøre når det regner, men skal jeg udenfor, så ser jeg helst at det er tørvejr - helst solskin. Det gør naturen så smuk. Og så er der al mudderet der følger med regnen. Øv altså. *Haha* Men derudover så er der faktisk ikke andet at være lidt irriteret over. Storme har vi jo året rundt, så det kan jeg ikke rigtig give Efteråret skylden for, og det kan jeg egentlig heller ikke når det kommer til regn - for det har vi også resten af året. Men det er bare særligt ofte vi har det på denne årstid, så derfor nævner jeg det.

5 kommentarer:

 1. Jeg er også en sucker for stearinlys-delen :D

  - A

  SvarSlet
 2. Jeg er helt tosset med bloggens efterårslook, altså! *smiley med hjerteøjne*

  SvarSlet
  Svar
  1. Uha... Så skal du virkelig se frem til Jule designet. :D

   Slet
  2. Det gør jeg bestemt også! :D

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)