#Blogtober - Lækre Efterårs Muffins

Her den anden dag fik jeg en ustyrlig lyst til at bage noget lækkert, og valgte så at gentage mit forsøg fra i Sommers. Jeg bagte nogle muffins med både gulerodskage- og brownie-mix og de blev overraskende gode. Denne gang fandt jeg en græskar mos/marmelade i en specialforetning og prøvede at putte lidt i gulerodsdejen og wow hvor er det lækkert! Dejen er blevet super svampet og det elsker jeg. I den dej puttede jeg også nogle chokoladestykker i og det er nu den perfekte Efterårs muffin. Helt klart noget jeg vil bage igen på et tidspunkt.

Jeg har valgt at lave mig en kop varm kakao til samt at spise mine muffins sammen med en is, som jeg købte i Sommers, men bare ikke fik åbnet og spist. Den er godt nok med mango, men der er også græskar i den og jeg er kæmpe fan af den. Den har en super frisk smag og det er super lækkert sammen med de meget søde muffins.

Dette er i år min perfekte Efterårs dessert. Mums!Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)