#BlogXMas - Dagens Pakkekalender Gaver | 1 Advent

Sidste år gav jeg min søster en pakkekalender med 25 små gaver i. I år har vi så aftalt, at vi begge giver hinanden pakkekalender-gaver, men holder os til Advent-gaver. Det gav os mulighed for at finde lidt flere ting at smide i hver pakke, og jeg har i den anledning lavet 4 pakker med hver deres tema til min søster. :D I dag åbner jeg den første pakke fra hende og viser samtidig hvad jeg har givet hende, så I også kan se hvad jeg har forkælet min søster med.

Derudover så har jeg i år valgt at hoppe med på #BloggerAdvent, hvor vi er en gruppe Danske bloggere der hver især har fået tildelt en person at give adventsgave til. Min gave fra min "blogger-nisse" ser I sidst i indlægget.

1 Advent ligger ret tidligt i år, da Juleaften ligger på en Lørdag, så derfor får I allerede første Julekalender-indlæg i dag. :) Så lad og få kigget på dagens gaver.

Min pakke fra min søster indeholder simpelthen de fineste ting! Der kan min pakke slet ikke hamle op. Hun har nemlig valgt at give mig et lille lyshus fra Kähler, som jeg mangler (Har kun to jeg ville have og har dem begge nu). Ved slet ikke hvad jeg skal sige. Er meget glad, men har det også lidt dårligt med at min pakke ikke er lige så god. *Hehe

Hun har også været henne og finde nogle af disse fine tomme Julekugler som man så selv kan fylde ud og lave noget fint pynt med. Vil jeg prøve! Og så skal jeg vist have tjekket op på hvordan man laver Julestjerner. Har jeg glemt. Strimlerne hun har tilføjet i pakken har en virkelig flot mørk gråblå farve.

Cosmo har også fået en ting med denne gang. Lidt godbidder. I kan tro han straks fik færten af duften. Skøre kat. Og når det kommer til mig selv, så har jeg også fået en lille godbid med. Nemlig en Ritter Sport chokolade. I en JULEEDITION!!! Hvor har du dog fundet den henne søs??? Og så lige med kokos og macarons! Nøj jeg glæder mig til at sætte tænderne i denne. Hvis jeg da kan nænne at åbne den. :P

Mange mange mange gange tak søs. Det er næsten for meget det her. *Rødmer*

Nu til min søsters pakkekalender gaver. I år har jeg valgt at køre i mit personlige frost-tema når det kommer til indpakningen. Har fundet dette fine sølv-gavepapir og noget fint blåt gavebånd. Jeg lavede selv nogle kort til hver pakke, hvor jeg afslører temaet for hende og kommer med lidt hints om hvad hver pakke indeholder. Synes selv det er blevet super fint!Min søsters pakke i dag
"Kom i Julestemning"-pakken

"Dagens pakke indeholder ting der kan hjælpe på Julehumøret. Selvom vi stadig er i November, så venter December lige rundt om hjørnet. Er du stadig ikke helt i Julestemning, så kan indholdet af dagens pakke måske hjælpe."


Som teaseren også gav indtryk af, så er dagens pakke et lille startkit til at komme igang med at få pyntet op til Jul. Min søster nævnte for nogle måneder siden, at hun slet ikke har fået købt noget pynt fra eBay, så det var heldigt at jeg allerede havde tænkt på hende, da jeg selv bestilte lidt hjem. Jeg har nemlig været henne og finde en lille fake gran-guirlande, nogle fake sukkerstokke og nogle små fine gingerbread-ornamenter, som hun kan bruge på sit Juletræ derhjemme.

Det røde i posen øverst er en Julemands jakke og bukser, som man kan have bestik i når man dækker op til julemiddagen. Jeg synes simpelthen det var så fint et sæt, så det skulle hun også have med. Hvem der så får jakken eller bukserne, må de selv slås om. :D

Hun var også lidt misundelig på mit Jule-duftlys med æble og kanel, så jeg har været henne og købe et til hende. Så kan de også få duften af Jul i lejligheden. Og sidst men ikke mindst, så har jeg smidt et par chokolader med i pakken. Disse er nogle af de favoritter jeg selv hygger med i Julen når de kan købes i Aldi.

Nu til min pakke fra min "blogger-nisse", som er Louise W..
I den første pakke gemte der sig en fin lille æske med 8 lækre Ferrero Rocher chokolader. Jeg elsker Ferrero Rocher så denne falder i rigtig god jord hos mig. Glæder mig til at sidde og nyde dem sammen med en kop te eller noget. Mange tak til Louise.


Puha.. Det var lidt af en mundfuld, men nu har I set hvad jeg er blevet forkælet med i dag. :D Glæder mig allerede til næste advent og til at December snart starter op. :D Hvad med jer? Er I ved at være klar?

8 kommentarer:

 1. Sikke nogle fine gaver.
  Du er så kreativ :D
  Man kommer helt i julestemning bare af at læse dit indlæg <3

  Hav en skøn 1. søndag i advent.
  Knus Mie, Mizzepii.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak. :D Håber også du havde en skøn 1. Advent. <3

   Slet
 2. Det var noget af et indlæg.. ha ha, men jeg elsker det..

  Hvor er det hyggeligt at du er med i #BloggerAdvent og sikke en lækker gave.. bliver helt lækkersulten nu.

  Håber du har haft en lækker søndag og får en kanon start på den nye uge..

  Knus <3

  SvarSlet
 3. Sikke nogle lækre gaver, du har fået <3

  SvarSlet
 4. Det er da nogle lækre gaver... også den du gav til din søster... elsker at se, hvad andre har fundet på i gaver :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var det. :D Åhh ja det gør jeg også. :) Bliver hyggeligt at sidde og kigge alles indlæg igennem hver Søndag.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)