#BlogXMas - Dagens Julegæster

Igen i år har jeg valgt at have lidt Jule gæster her på bloggen. Synes det er en fantastisk måde at skabe sig selv et netværk, og selvfølgelig også give andre mulighed for at give sig til kende hos læsere der måske ikke lige følger dem i forvejen. De skønne kvinder jeg har inviteret på besøg er alle nogen jeg synes er et besøg og et følg værd. ;) Enjoy!
Mia Krog Jensen

● Vil du helst give eller modtage gaver?
Helt klart give! Jeg elsker at bruge tid på at finde den perfekte gave til en person og så se han/hendes reaktion når den bliver åbnet. Dermed ikke sagt at det da ikke er dejligt at modtage gaver, men hvis jeg skulle vælge, skulle det være at give!

● Hvilke dufte får dig til at tænke på Jul?
Kanel, appelsiner, nelliker og selvfølgelig duften af julemad!

● Har du nogle faste traditioner i Julen?
Nej, det har jeg ikke. Men da jeg var lille, plejede min familie og jeg at tage ud til en kæmpe kælkebakke med varm kakao og boller, mmmh!

● Hvad står øverst på ønskelisten i år?
Uhh.. Med årene synes jeg det bliver svære og svære at finde på ønsker.. Men tror det må være et nyt glattejern, da det jeg har nu er et jeg har haft i 100 år og er ved at nå sine sidste dage.

● Står du på artig- eller uartig-listen i år?
Selvfølgelig artig! *pudser lige min glorie* Eller noget…… Haha! ;-)

● Hvad er dine planer for Juleaften i år?
Jeg skal være hos min mor sammen med min lillesøster, måske også med min mormor og onkel. Så meget stille og roligt, og sådan har det altid været i min familie. Vi skal bare hygge helt vildt, spise en masse flæskesteg og and, og selvfølgelig får jeg mandlen – som jeg har fået 3 år i træk nu! ;-)

YouTube | Instagram | Twitter | Facebook


Charlotte Højbjerg

● Vil du helst give eller modtage gaver?
Jeg vil helst give gaver, da jeg er dårlig til at modtage. Jeg er besværet med et meget afslørende ansigt, så er jeg ikke glad for gaven kan det tydeligt ses. Derudover elsker jeg at bruge tid på at finde på gode gaver til dem jeg holder af. Lægge hjerte og sjæl i de gaver jeg giver og så håbe på at de falder i god smag. MEN elsker da at modtage gaver som jeg ikke forventer - de gaver hvor det er lige før man får tårer i øjnene.

● Hvilke dufte får dig til at tænke på Jul?
Kanel, vanilje, stjerneanis, nelliker, clementiner, gran, fars julemad og generelt alt hvad man spiser eller pynter med i julen!

● Har du nogle faste traditioner i Julen?
Kæresten og jeg er i den jule-traditions-skabende fase og derfor har vi ingen faste juletraditioner endnu, men har dog stadig nogle med familien som vi forsøger at bibeholde, på trods af vi ikke holder juleaften sammen.

Juledekorationer plejer vi altid at lave sammen sidste weekend i november og vi køre ofte ud og finder ting i skoven eller tager i butikker og finder dekorationsting. Der skal gerne spises æbleskiver og drikkes varm gløgg og generelt skal der bare hygges og grines. Det er altid super hyggeligt og glæder mig sådan til det!

Når vi holder jul med min familie, så er det tradition at træet bliver pyntet gerne dagen inden juleaften og her er det hele familien der er samlet (søster, far, mor, mig og kæresten) og så bliver vi ofte (højlydt) uenige om hvad der skal hænges på træet, da min far har en lidt (meget) kitsch smag når det kommer til julepynt (han har en amerikaner gemt i maven). Der bliver valgt et farvetema (guld/rød, guld/hvid, sølv/hvid osv.) og træet bliver pyntet efter den. Far står og koger sødgrøden til risalamanden og derfor står menuen også på risengrød med nisseøl.

Kæresten og jeg har snakket om at en af vores nye juletraditioner skal være at tage i kirke hver advent og så kan det forhåbentlig bidrage til julestemningen - og bliver det en succes, så overvejer vi at gøre det juleaften også. Har aldrig været i kirke i julen før, så det glæder jeg mig til.

● Hvad står øverst på ønskelisten i år?
Øverst på min ønskeseddel i år står der blåt guld og da det er ret dyrt ønsker jeg mig det kun af kæresten. Det jeg ønsker mig mest af det blå guld er opbevaringskrukker fra Royal Copenhagen i Blå Mega og nogle skåle i Blå Mega. Så nu må vi se hvad han finder på og om jeg er heldig at få lidt.
Derudover ønsker jeg mig julepynt i guld, som jeg plejer at få af mine forældre og bøger. Jeg er ikke så glad for det julegaveræs der ofte kan være og derfor er det også blevet begrænset i år. Forstår ikke dem der bruger flere tusind kroner på julegaver. Det eskalere jo år for år. Skræmmende udvikling.

● Står du på artig- eller uartig-listen i år?
Hmm det ved jeg faktisk ikke... tror da jeg har været meget artig eller noget. Det må jeg finde ud af når der enten ligger kul eller gode sager i mine pakker.

● Hvad er dine planer for Juleaften i år?
Jeg skal holde juleaften hjemme i år - sammen med kæresten og vores katte. Jeg står for julemaden og så skal vi ellers bare hygge og spise en masse gode sager hele dagen, samt forhåbentlig se en masse hyggeligt juletv.

Blog | Twitter | Instagram


Rikke Simonsen

● Vil du helst give eller modtage gaver?
Jeg holder virkelig meget af at give, især hvis jeg har den perfekte gaveidé i hovedet – eller hvis folk har bestemte ønsker, så jeg kan pejle mig i den rigtige retning. Jeg elsker at gøre gaver personlige, og det betyder meget for mig, at overraske andre og gøre dem glade. Dog er jeg også glad for at modtage gaver, men nok mest at give.

● Hvilke dufte får dig til at tænke på Jul?
Gran, kanel og mandariner! Det er de ultimative juledufte, synes jeg. Jeg er dog ikke så glad for kanel selv, men mandariner smager ret godt.

● Har du nogle faste traditioner i Julen?
Jeg ser ofte de samme julefilm fra år til år. ”The Holiday”, ”Love Actually” og ”Skønheden og Udyrets fortryllede jul” – og er julemusik ikke også en slags fast tradition? Det lytter jeg til, mens jeg fletter julestjerner.

● Hvad står øverst på ønskelisten i år?
Åh, jeg har så mange! Jeg ønsker mig dog ”Læs for livet”-halskæden, som er en del af ’Jewelry for a good cause’. Den er simpelthen SÅ fin. Det er en lille bog i guld, der netop støtter en god sag – derfor er den også en anelse dyr, men så smuk!

● Står du på artig- eller uartig-listen i år?
Uhh, den er svær. Det første halve år af 2016 var jeg nok en anelse uartig, men det seneste halve år, der har jeg nok været ret artig, haha.

● Hvad er dine planer for Juleaften i år?
Jeg skal bare hjem til min mor og fejre jul, og derefter skal jeg hjem til min far i mellemdagene. Så meget stille og roligt.

Blog | Twitter | Instagram (Privat) | Instagram (Boglig) | Facebook


Julekalenderen tidligere:
2012 | 2013 | 2014 | 2015

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)