#BlogXMas - Hvordan ville min drømme Jul se ud?

Jeg drømmer om mange ting. Drømmer om skønne feriedestinationer, events, oplevelser og generelt bare om ting man ser i film, læser om i bøger og hører historier om fra folk der er lidt mere heldige end en selv. Og jeg har da også et par drømme når det kommer til Julen.

Jeg har altid drømt om at holde Jul i et andet land. Et land hvor der med garanti vil være sne i Juledagene op til Juleaften og dagene efter. Gerne et lidt afsides sted hvor man har mulighed for at gøre præcis som man vil. Måske i en Svensk træhygge ude i en hyggelig skov eller noget lignende. Gerne med smukke omgivelser så man kan komme ud og gå nogle lange ture, boltre sig i sneen og tage en masse smukke naturbilleder.

Det ville selvfølgelig være super hyggeligt hvis man kunne tage afsted en lille uge sammen med noget familie - helt klart med min søster. Eller måske nogle nære venner. Der skal ikke være nogen stress, så Julemaden og alt andet man får brug for er blevet handlet ind og er klar. Man er ikke tvunget til at købe gaver til hinanden, men ønsker man at glæde en af dem der er med, så skal man være velkommen til at have en klar, men ellers skal det kun handle om hygge, god mad, afslapning og at holde fri.

Som blogger ville jeg selvfølgelig tage min computer med. Også selvom der ikke vil være internet så langt ude i det fri. Jeg vil nemlig gerne kunne redigere mine billeder og skrive kladder til skønne indlæg om den hyggelige Jul. Noget jeg kunne hygge mig med inde i sengen inden jeg ligger mig til at sove. Og nu hvor der intet internet er, så er der masser af tid til hinanden. Gåture som jeg nævnte før, hygge foran en stor pejs med en god bog, noget varm kakao og nogle søde sager til ganen. Der skal selvfølgelig også Julebages, laves Julekonfekt, høres en masse Julemusik, drikkes en masse gløgg og måske endda spilles nogle hyggelige kort- og/eller brætspil. Ingen unødig brug af computere, smartphones eller tablets. Det eneste digitale der skulle være i orden at bruge i løbet af dagene er kameraer. For selvfølgelig skal turen dokumenteres til minderne.

Jeg tror det kunne være sundt for sjælen med sådan en tur. I vores travle hverdag hvor vi er så skide afhængige af vores computer og mobiltelefon, tror jeg at vi har godt af at blive afskåret fra de dårlige vaner en gang imellem. Og hvornår kunne det være mere perfekt at kunne holde fri fra alt det end foreksempel i Julen? Ja det ville blive utroligt hårdt, men jeg tror faktisk sagtens jeg ville kunne klare det. Bare omgivelserne er perfekte og selskabet er et man nyder at tilbringe tid sammen med.

Dét tror jeg faktisk kunne være min drømme Jul. I en træhytte ude i en Svensk skov hvor der er en masse sne. Godt selskab, masser af mad og lækre sager man får brug for, en masse god musik, gode bøger og en masse Julestemning. Og selvfølgelig noget at kunne dokumentere det hele med. Helt digital-frit ville det nok ikke være når man tager kameraer med og en computer, hvorpå man kan gemme de mange billeder og få skrevet sine oplevelser ned på. Men når det ikke er til andet end det, så er det helt perfekt for mig. :)

Julekalenderen tidligere:
2012 | 2013 | 2014 | 2015

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)