Nyt i Bogreolen - "De Syv Synder" af Katja L. Berger

For nogle dage siden ankom denne bog med posten og det er min bloggerveninde og forfatter, Katja Berger's første bog - "De Syv Synder". Vi har kendt hinanden i .... utroligt mange år efterhånden, og da jeg hørte at hun ville realisere sin drøm om at blive forfatter, så blev jeg super glad på hendes vegne. For selvfølgelig skulle hun da være forfatter. Og inden man nåede at se sig om, så står hun nu med sin første bog.

Jeg er utroligt glad for, at hun har valgt at skrive bøger i genren fantasy, da det er det jeg helst læser udover krimier og YA. Jeg glæder mig utroligt meget til at komme igang med at læse den, og jeg regner også med at komme med en lille anmeldelse her på bloggen når det sker. :) Bliver dog først i det nye år. Men jeg er utroligt spændt på at se hvordan hun er som forfatter, og glæder mig til at følge hendes forfatterskab i fremtiden.

Mange tak for bogen Katja og får jeg muligheden for det, så ja. Så kommer jeg helt sikkert til den næste udgivelse. ;) Kunne være rart at ses igen.


2 kommentarer:

  1. Ej den ser godt nok spændende ud! Glæder mig til at høre hvad du synes! Man få jo helt lyst til at læse den. :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja den lyder også meget spændende. :D Så jeg glæder mig til at komme igang med den. Lover at give besked. ;)

      Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)