Dagens Makeup Look - Dark Silver2 kommentarer:

 1. Du er simpelthen så skøn. Og så er det fantastisk, at der endelig findes en lidt ældre kvinde med hud som jeg selv (dvs ikke fejlfri og ung), som tør vise sine fantastiske evner med makeup frem og vise de unge dukker, at vi også kan se skide godt ud og få credit for det. Elsker det! Så to hell med rynker, psoriasis og acne, du burde sku have langt mere ros for dette. Du burde seriøst være mere omtalt på de sociale medier. Du er fantastisk.

  - Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Well.. Jeg er i hvert fald med til at ridse lidt i lakken og krølle glansbilledet lidt. Vi kan ikke alle gå rundt og være perfekte og ligne en barnenumse i ansigtet. Så ja. Rynker, psoriasis, ar, store porer og acne er der masser af, og det skal ikke forhindre os i at bruge de spidse albuer en smule og skubbe lidt til alders-grænsen for skønhedsbloggere. Selvom man ikke er 19 år længere, så kan man godt inspirere andre og vise, at man godt kan gøre lidt ud af sig selv og se godt ud når man er over 30 år. :D

   Hvor er det dog rart med lidt opbakning, og mange tak. Ville elske at få mere credit og omtale. :) Ha' en fantastisk weekend når du når dertil.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)