Månedens Favoritter - December 2016

December måned er gået alt for stærkt hvis I spørger mig. Jeg er slet ikke klar til at skrive 2017 i kalenderen. Slet slet slet ikke. Hvor bliver tiden dog af?!?! Nå.. men man kan jo ikke rigtig skrue tiden tilbage eller sætte den på pause, så det betyder at det er blevet tid til at kigge tilbage på mine favoritter i December måned. :)

Det første jeg vil nævne er helt klart Adventsgaverne fra min søster. Jeg har nydt at åbne en pakke op hver Søndag og blive forkælet af min søster denne måned. Og jeg har virkelig også nydt at forkæle hende. Det er andet år at jeg laver noget til hende, og jeg tror nu også at jeg gør det igen til næste år. Måske på en lidt anden måde end denne gang, men nu må vi se hvad jeg kan finde på i Julen næste år.

Jeg har ikke haft min Light Box særligt længe i December måned, men i den tid jeg har haft den har jeg virkelig elsket den. Hold nu op hvor er jeg glad for det køb. Nu ønsker jeg mig bare endnu mere en i A5 også. Må se om jeg kan finde en i det nye år. :) Synes det er super fint at have sådan en stående og så elsker jeg at man kan skifte bogstaverne ud og skrive sine egne små beskeder.

Noget af det jeg har brugt mest denne måned er helt klart mine Julesokker - dem jeg købte hos Asos, som ligner små Christmas Puddings. :D De er dejligt bløde og så er de seriøst de mest perfekte Jule-agtige sokker ever.

Jeg har helst ikke ville bruge dem for meget, men jeg har nu alligevel ikke helt kunne holde fingrene fra mine The Body Shop håndcremer. Jeg har virkelig forelsket mig i især to af varianterne fra i år. "Winter Berries" og "Spiced Apple". Åhhhh hvor jeg dog fortryder at jeg ikke købte flere produkter i lige netop disse to varianter. Mums siger jeg bare!

Jeg har faktisk også fået læst overraskende meget denne måned, og jeg har især været glad for de to Julebøger jeg havde købt til denne Jul og den jeg fik af Jeanette. Synes det er super hyggeligt at have lige netop bøger med Julen som tema at læse i når nu det er Jul. Næste år håber jeg at kunne finde et par stykker mere. Kender I eventuelt nogen?

Jeg har også været utroligt glad for min Couleurs Nature Volume Elixir Mascara fra Yves Rocher, og jeg er blevet vildt forelsket i selve børsten på den. Jeg bliver simpelthen nødt til at finde flere med den og få dem testet. For den fungerer virkelig godt for mig.

Sidst men ikke mindst, så er der endnu et makeup produkt - nemlig min Lord & Berry 20100 Lipstick Pencil i farven "Blush". Jeg er vild med farven og den skønne shine den giver på læberne. Jeg har et par stykker af disse lipstick pencils fra Lord & Berry, men de andre er matte og denne er ikke. Og jeg må indrømme at jeg nok mest er til denne. Så dem skal jeg altså have nogle flere af. :D

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)