#BlogXMas - Dagens Pakkekalender Gaver | 3 Advent


Sidste år gav jeg min søster en pakkekalender med 25 små gaver i. I år har vi så aftalt, at vi begge giver hinanden pakkekalender-gaver, men holder os til Advent-gaver. Det gav os mulighed for at finde lidt flere ting at smide i hver pakke, og jeg har i den anledning lavet 4 pakker med hver deres tema til min søster. :D I dag åbner jeg den tredje pakke fra hende og viser samtidig hvad jeg har givet hende, så I også kan se hvad jeg har forkælet min søster med.

Derudover så har jeg i år valgt at hoppe med på #BloggerAdvent, hvor vi er en gruppe Danske bloggere der hver især har fået tildelt en person at give adventsgave til. Min gave fra min "blogger-nisse" ser I sidst i indlægget. Her er pakkerne.

Min pakke fra min søster indeholder igen en ting der får mig til at knibe en lille glædestårer. Hun har nemlig været så sød at give mig et nyt kontrastkrus i en virkelig skøn grå farve. Nu er min ønskede samling snart fuldendt. :D Mangler kun en brun så har jeg dem jeg kunne tænke mig. Mange tak søs! Til kruset har hun tilføjet nogle Nescafé Café au Chocolat "poser". Tror da vist nok at jeg lige skal lave mig en kop her når jeg er færdig med dette indlæg. :D

Og så er der igen denne Søndag noget lækkert til mig selv og til Cosmo. Tror vist det er en ting der gentager sig i disse adventspakker. Jeg er fan! Jeg har fået lidt chokolade og Cosmo har fået nogle godbidder. Han er en forkælet lille trold denne Jul.

Der gemte sig også en Bjørn Wiinblad platte i pakken. :) Dette er Januar platten med titlen "Kontakt".
Mange tak for dagens gave søs. Den varmer virkelig.

Nu til min søsters pakkekalender gaver. I år har jeg valgt at køre i mit personlige frost-tema når det kommer til indpakningen. Har fundet dette fine sølv-gavepapir og noget fint blåt gavebånd. Jeg lavede selv nogle kort til hver pakke, hvor jeg afslører temaet for hende og kommer med lidt hints om hvad hver pakke indeholder. Synes selv det er blevet super fint!Min søsters pakke i dag
"Tid til forkælelse"-pakken

"Dagens pakke indeholder ren forkælelse. Det er vigtigt at man giver sig selv lidt fri og tid til at få jordforbindelse i den travle hverdag. Og det kan man passende gøre på en Søndag som i dag. Nyd pakkens indhold og forkæl dig selv."

Som teaseren giver indtryk af, så er indholdet af dagens pakke ren forkælelse. Jeg elsker selv at afholde en spa-dag eller noget i den retning og dertil skal der selvfølgelig nogle gode produkter til. Jeg har valgt at smide en shampoo og balsam i dagens pakke, som jeg tidligere har hørt hun var glad for, så tænkte at det kunne de begge nok godt bruge.

Jeg har også købt et lækkert og blødt håndklæde, som hun kan bruge, når hun laver sig et lækkert fodbad med de fodbadsalt-tabletter jeg har købt til hende. Imens hun sidder og hygger med fødderne i det varme fodbad, så kan hun have et lækkert og friskt duftlys stående i nærheden. Jeg elsker selv dette med duften af Lotus og det giver en virkelig lækker duft i rummet. Sidste step i fod-bad processen kunne være en lækker fodcreme. Denne købte jeg i The Body Shop og den skulle eftersigende være rigtig god.

Hun har også fået en øjengel fra Magasin med, en Bio-Oil og en lækker hårserum fra Yves Rocher, som jeg selv har købt en 3-4 gange nu. :P
Dagens pakke byder altså på ren forkælelse fra top til tå.

Nu til min pakke fra min "blogger-nisse", som er Louise W..
Denne pakke var tung og jeg gættede hurtigt at det var en flaske et eller andet. Og i pakken gemte der sig så en cream shower med en duft af papaya og kærnemælk. Hold nu op hvor dufter den altså bare lækkert! Den kommer ud til bruserkabinen med det samme. Ud til min store samling af bad-produkter. *Hahahahaha* Hvor er det dog dejligt at andre kan hjælpe mig med at holde min samling stor. :D Tak til Louise. Kommer helt sikkert til at dufte skønt det næste lange stykke tid.

Julekalenderen tidligere:
2012 | 2013 | 2014 | 2015

9 kommentarer:

 1. Læg lige mærke til rævene på platten - der er skam bagtanke med alt ;)

  SvarSlet
 2. Glædelig 3. søndag i advent <3

  Skøn pakke fra din søster, og sødt at der også er tænkt på din kat :-)

  Det ser ud til at være en lækker shower cream :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er dejligt at han også bliver forkælet hver Advent. :) Nyder han i hvert fald i fulde drag. Godt med sådan en sød moster.

   Det er den også. Den dufter rigtig godt.

   Slet
 3. Så mange dejlige ting og har så meget lyst til at dufte til shower creme nu..

  Håber du har haft en dejlig søndag og glæder mig til vi skal ses..

  Knus Jeanette.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen du kigger da bare forbi og sniffer til den. :D

   Slet
 4. Sikke nogle lækre gaver du har fået.
  Det er specielt nogle skønne gaver din søster og dig giver hinanden, men der er budgettet selvfølgelig også på lidt mere :)

  Håber du har haft en skøn 3. søndag i advent <3
  Knus Mie, Mizzepii.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Jah jeg er også rigtig glad for dem. :) Og ja budgettet er jo en del større imellem min søster og jeg end det til bloggeradvent.

   Havde en skøn Søndag og håber også din var god. :)

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)