Synes godt nok det er svært at holde gejsten oppe for tiden

De sidste par dage har jeg haft en konstant trykken for hovedet. Jeg har forsøgt at undersøge lidt forskelligt info der forhåbentlig skal ende med at hjælpe mig ud af det kæmpe problem jeg sidder i lige nu. Men med en hjerne der er fuld af tanker, frustrationer og manglende koncentrationsevne (lorte ADD), så er det svært at finde hoved og hale i alle de paragraffer, volapyk (fagsprog der ikke siger mig en bjælde), side op og side ned med konstante usammenhængende sætninger, så er det altså svært at se sig ud af det. Jeg synes ikke der er noget der giver mening og slet ikke noget jeg tror kunne hjælpe mig på nogen som helst måde. Det gør mig så vred og ked af det, og det ender gerne ud med at jeg får en dundrende hovedpine. Så nu sidder jeg igen og er totalt modløs og fortabt. Jeg har brug for at der snart sker noget godt.

Derfor smider jeg alt det lort til side i et par dage og vil prøve at gøre noget godt for mig selv. Starter i morgen. Jeg vil have et par dage hvor jeg ikke skal bekymre mig om det eller hvor det skal have lov til at trække mig ned. Så starter dagen ud i morgen med at lave noget jeg nyder at lave. Måske endda lave et look. Være lidt kreativ. Gå en tur. Var det ikke noget med at det snart skulle blive solskin igen? Måske endda lave mig noget lækkert mad. Se en god film. Læse lidt mere. Alt andet end at sidde og blive mere ked af det.

Vejret har selvfølgelig heller ikke rigtig hjulpet på det. Regn og blæst har været ret slemt de sidste par dage. Havde vi da så bare fået noget sne eller noget, men nej... Det har bare været gråt og deprimerende. Så Cosmo og jeg har brugt en masse timer på bare at sidde og kigge ud på regnen. Det plejer ellers at få mig til at hygge noget mere når det regner, men disse dage har det slet ikke indbudt på noget hygge. Nok mere pga. min situation, men... øv altså. Er træt af at være så trist. Vil gerne kunne smile lidt. Jeg vil gerne kunne grine. Blive varm indeni.

JEG VIL VÆRE GLAD IGEN!

2 kommentarer:

  1. Hvis det er noget med tilbagebetaling af su-lån så kan jeg måske hjælpe.
    Vh E. larsen

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)