Kedelig praktisk Mandag gøres en smule hyggelig

I dag står den på en masse praktisk, som jeg ikke nåede i weekenden. Der vaskes tøj, det sidste jeg mangler at få gjort rent bliver ordnet, der skal handles senere og så har jeg fået ryddet lidt op hist og her. Super kedeligt men det er jo ting der ikke klarer sig selv. Så må bare bide det i mig.

Holder dog lige en kort pause nu her imens jeg får nydt en kop varm kakao og en lille snegl der har ventet på mig i køleskabet i noget tid. Jeg har også taget min bog frem, som jeg håber jeg har ro nok i hovedet til at kunne få læst lidt i. Den er del af en trilogi som jeg er igang med og må sige at selvom den er skrevet på en lidt speciel måde, så gør den mig alligevel nysgerrig. Der er noget over denne historie som fanger mig lidt. Er spændt på at se hvordan tredje og sidste bog er.

Håber I andre har fået en god start på ugen. Jeg tager lige et par "fridage" for at få ordnet lidt forskelligt herhjemme og pleje mig selv, og så skal jeg igang med det sure der har drillet siden Nytår. Har ikke rigtig modet eller energien til at kæmpe med det, men jeg bliver nødt til det alligevel. Må bare håbe at jeg ikke bliver så ødelagt i sidste ende.

2 kommentarer:

 1. Det lyder som en fantastisk start på ugen :-) God aften!

  www.sannenoerbjerg.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja den var ikke helt dårlig. :) God aften til dig også.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)