Jeg har brug for at komme lidt væk og få fred og ro

Jeg havde virkelig håbet, at jeg denne weekend kunne få lidt fred. At folk kunne lade mig få et pusterum. For det har jeg virkelig brug for efter en hektisk måned. Alt det rod med nerver pga. sygehusbesøg, samtale med sagsbehandler og de problemer jeg har haft med håndværkere osv - det har virkelig taget på kræfterne. Jeg har brug for at lade op. Bruge noget tid alene. Brug for at kunne trække vejret. Men har jeg fået ro? Nej.. Selvom min dør har været låst og jeg har forsøgt at være stille, så folk ikke troede jeg var hjemme, så har de alligevel insisteret på at blive lukket ind og snakke ens ører af. *Suk* Jeg vil bare gerne lades være i fred! Bare lige i et par dage! Jeg kan ikke holde ud at skulle bruge energi på nogen lige nu!

Det er Søndag for F*****! Hvorfor skal folk mase sig sådan på? Jeg har ikke mulighed for at lukke af de næste par dage, så jeg havde virkelig brug for at kunne gøre det nu da det alligevel var weekend. Det kan godt være at der er fordele ved at bo forholdsvis tæt med sine naboer, men der er satme også mange ulemper. Du får stort set aldrig fred. Så jeg har virkelig lyst til bare at stikke af. Bare for et par dage. Finde et meget afsides Sommerhus med langt til nærmeste nabo og bare "forsvinde" for en stund. Få ro. Være omgivet af naturen. Væk fra byen, trafik, kaos, råbende og nysgerrige naboer og i det hele taget.... mennesker. Bare væk.

Er det for meget at forlange en gang imellem? Eller er jeg bare totalt mærkelig?

Jeg vil dog alligevel prøve at finde lidt "fred" i et hjørne af min lejlighed. Låse døren igen og forsøge at abstrahere fra skrigende møgunger, råbende unge mennesker på gaden, fartbøller og mit evige kaos i knoppen. Forsøge at læse lidt videre og bare være ligeglad med resten omkring mig resten af dagen. God Søndag derude. Håber I har en lidt mere afslappende afslutning på ugen end jeg.

4 kommentarer:

 1. Det er det der med at øve sig i at sige fra og trække stikket ud. Det er derfor jeg tit siger til alle at Mandag er min fridag.. Uanset hvad jeg så finder på, så er den dag hellig for mig.

  Kunne virkelig også godt bruge et par dage væk fra det hele... Jeg har lejlighedskuller.. Men nu kommer foråret snart, så kan jeg bedre komme lidt mere ud.. Lige nu er jeg bare kronisk træt..

  Håber du har haft en lækker søndag..

  Kram <3

  SvarSlet
  Svar
  1. I know.. Det er bare så fandens svært. For mig i hvert fald. Jeg kan ikke vælge en fast dag, da jeg jo ikke ved hvornår div. møder ligger. Så den mulighed har jeg ikke engang. Jo jeg kunne vælge Søndag, men mange gange så er det den eneste dag jeg kan lave en masse praktisk. /:

   Ja.. væk. Bare et par dage. Det kunne simpelthen være så rart.

   Slet
 2. Godaften,
  du kan måske bruge høreværn, så har du fred for de som larmer, støjer.
  Og du behøver ikke lukke op og høre på alle mulige, det er okay at sige fra.
  Bliver nogen sure over at du har brug for fred og ro, så er det jo deres problem, ikke dit.
  Du har lov til at passe på dig selv:-)
  Tanker og håb om du får lidt ro på til at bearbejde stress i din krop.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det burde bare ikke være nødvendigt at bruge det i sit eget hjem. Ens hjem burde være det sted hvor man kan føle sig tryk og behageligt til mode. /: Og jeg ved godt at jeg ikke behøver at åbne op, men folk bliver bare ved med at banke på, ringe eller andet for at finde ud af hvor jeg er. Nogle mennesker fatter simpelthen bare ikke en hentydning.

   Men igen. Skal blive bedre til at sige nej og sige fra. Også selvom det måske kommer til at såre folk.

   Mange tak.. Håber det bliver snart så jeg ikke ender med at gå helt ned igen.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)