Nyt i bogreolen - "Skrøbelig Skønhed" af Amy Harmon

En ny bog har krøbet sig ind i min to-read-bogbunke. Det var ellers meningen at jeg ville gå igang med "Louise Rick"-serien af Sara Blædel efter "Kemikeren" af Stephenie Meyer, som jeg er igang med nu, men nu hvor denne er havnet i mine hænder, så bliver jeg nødt til liiiiiige at få den læst først. Det er den nyligt udgivet bog "Skrøbelig Skønhed" af Amy Harmon.

Der er en hel del bogorme der er igang med at læse den lige nu, og af hvad jeg kan læse så er de ret begejstret for den. Så det gør mig super nysgerrig! Og så har LoveBooks altså en helt igennem fantastisk sans for hvad der er god læsning. Så det skal de have mange tak for. Har ikke været skuffet med en eneste bog fra deres forlag endnu. Jeg er en meget tilfreds newbie inden for YA-genren, og det kan jeg takke dem mange gange for. Såå... Let the reading begin!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)