Sidste test for Knorr igennem Buzzador

Så er det igen blevet tid til at få testet et måltidskit fra Knorr. Som jeg også fortalte i mit første indlæg, så er det igennem Buzzador at jeg tester disse, da jeg er blevet udvalgt til denne kampagne hos dem. Vi har fået tilsendt to varianter: "Indian Tikki Masala" og "Thai Green Curry" - og dem skal vi så selv teste, samt dele ud til venner og bekendte så de også kan teste dem. Jeg er nu nået til "Thai Green Curry", og det er hvad dette indlæg skal omhandle.

Jeg var blevet advaret om at denne godt kunne blive meget stærk, så jeg skulle passe lidt på med brugen af det pulver der følger med. Og selvom jeg kun brugte 1/3 af det, så var retten stærk nok. Hold da op hvor er der god power i den. Så har man det svært med stærk mad, så er denne ret nok ikke lige den rette. Men den smagte nu alligevel ret godt.

Som jeg også gjorde ved den første, så valgte jeg at tilføje mine egne ingredienser. Jeg brugte ærter i stedet for bønner og så kom der igen noget æble i. Og fordi jeg ikke havde ret meget kokosmælk tilbage, så tilføjede jeg en smule fløde. Igen brugte jeg nudler i stedet for ris, da jeg foretrækker det for tiden. Og mums siger jeg bare. "Indian Tikki Masala" er min absolutte favorit, men denne er slet ikke dårlig. Det er dejligt med hurtige retter som disse der ikke kræver den store forberedelse. :)


#KnorrMåltidskit #FoodWorthSharing #Buzzador
Disse produkter er blevet tilsendt til test igennem Buzzador. Det er 100% mine egne meninger.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)