Drømmer mig væk til Irland i dag - Glædelig Sankt Patricks dag

Åhhhh hvor ville jeg dog gerne være i Irland i dag. Det er Sankt Patricks dag og det betyder 24 timers fest, god mad, udklædning og godt humør. Det er nu 7 år siden jeg fejrede dagen sammen med det Irske folk og hold da nu op hvor jeg savner det! Jeg har voldsom hjemve, og jeg ville ønske, at jeg havde råd og mulighed for at tage på en lille last minute ferie eller forlænget weekend derover denne weekend. Det ville jo have været oplagt, nu hvor dagen i dag endelig ligger på en Fredag. Right? Men I dag/år må jeg nøjes med at drømme mig til det.

Men lidt grønt har jeg dog valgt at hygge med i dag. I Mandags valgte jeg at bage en kage – og gav den en ordentlig røvfuld grøn frugtfarve – og den sidder jeg så og tygger lidt på nu her. Derudover har jeg lavet mig en kop varm kakao, hvor jeg så har drysset lidt af det grønne dust shimmer, som jeg købte til kagen, ovenpå flødeskummet. Synes det er blevet så fint. :D Det er i hvert fald super hyggeligt. Så lidt Irsk stemning har jeg trods alt fundet frem. Jeg sidder også og følger folks billeder på Instagram, som de løbende ligger op. Det ser super hyggeligt ud i år og folk har nogle virkelig fantastiske udklædninger. Det er måske lidt som at gnide salt i såret at sidde og sukke over billederne, men på en eller anden weird måde så føler jeg også lidt at jeg er der sammen med dem. *Hehe* Men jo jeg er skide misundelig. Er GRØN af misundelse. :D

Nå.. Jeg vil smutte. Overvejer lidt at smide nogle Irske film i DVDen og bare hygge resten af dagen. Håber I har en god Fredag, og hvis der er nogen der skal ud og fejre Paddys Dag, så send mig lige nogle varme tanker når I sidder og nyder en masse Irske øl og nyder noget Irsk musik.

2 kommentarer:

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)