I øjeblikket buzzer jeg for Santa Maria igennem Buzzador

Nææh se nu der! Jeg troede ikke, at jeg ville blive udvalgt til kampagnen for Santa Maria igennem Buzzador, da jeg jo også var med til at buzze for Knorr for ikke så længe siden. Men sørme så om ikke også jeg blev udvalgt til denne. Slet ikke dårligt!

Vi havde tre valgmuligheder - "Pulled Salmon Wraps", "Jamaican Jerk Tacos" og "Smoky Pepper Burgers". Jeg var mest til de to sidste, men endte så med at vælge tacos-pakken, da det var noget med kylling. Det kan næsten ikke gå galt med kylling når det kommer til mig.

Jeg har nu prøvet det et par gange, og jeg må sige, at jeg er super tilfreds med mit valg. Den mango-sauce er simpelthen bare fantastisk! Jeg elsker den slags, og det ville faktisk være perfekt til Sommer, men kan i den grad også spises nu her. Blandingen af de lidt stærke krydderier til kyllingen og den søde mango-sauce er så lækker.

Så jeg kan varmt anbefale jer at prøve "Jamaican Jerk Tacos". Jeg overvejer nu om jeg skal se, om jeg kan finde de ting der skal bruges til "Smoky Pepper Burgers". Det lyder nemlig også super lækkert, såå.. det må jeg holde udkig efter. :)

#StreetFoodBuzz #SantaMariaDanmark #Buzzador

Hvis du selv skulle have fået lyst til at blive en Buzzador, så kan jeg fortælle at det er 100% gratis! Så smut ind og tilmeld dig allerede i dag. Men vær opmærksom på, at der godt kan gå lidt tid før du får tilbudt den første kampagne. Det kommer nemlig meget an på de interesseområder du taster ind. Og når du så er kommet igang, så kommer det også an på hvor seriøst du tager det. Jo mere du buzzer og deler på de sociale medier, jo mere oplagt er du for de forskellige kampagner. Tilmeld dig ikke hvis det bare er for at få en masse gratis ting. Grådighed giver dig ikke flere kampagner.

Så hvis du tænker det kunne være spændende at teste lidt nye produkter af en gang imellem og dele dine erfaringer og nogle af produkterne med venner, familie og bekendte, så smut ind og tilmeld dig. Vær en del at testpanelet og hjælp de forskellige brands med, at få spredt budskabet om deres produkter, og del din feed-back online og i din omgangskreds.

Jeg har været en Buzzador siden 2008 og jeg kan varmt anbefale det. ;)

Disse produkter er blevet tilsendt til test igennem Buzzador. Det er 100% mine egne meninger.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)