Nestlé L'Atelier Chokoladebar

Da jeg var i biffen i Tirsdags med Jeanette, viste de en reklame om denne Nestlé L'Atelier Chokoladebar inden filmen. Jeg har ikke set den før, så jeg blev lidt nysgerrig. Den ser bare så fin ud! Og ja indpakning sælger hos mig. Og så kan jeg godt lide at selve baren også er dekorativ, fordi de har valgt at lave dem så indholdet "kigger ud". Derfor valgte jeg også at kigge efter den i Bilka senere på dagen. Umiddelbart ser det ud som om at der findes 8 forskellige varianter, men jeg kunne kun se disse 3. Jeg kiggede lidt efter om de havde nogle af de andre varianter da jeg var nede og handle i går, men så heldig var jeg desværre ikke. Øv! Kunne ellers have været lidt lækkert. Må på jagt efter dem andre steder. Nogle idéer?

Jeg har ikke smagt på disse endnu, men jeg er ret sikker på at de nok skal falde i god jord hos mig. Nestlé er god til chokolade, og så elsker jeg nødder og frugt sammen med chokolade, såå.. det kan ikke gå helt galt. ;)

Har I prøvet nogle af dem?


2 kommentarer:

 1. Fortryder så meget nu at jeg ikke har købte en af dem..
  Dine billeder gør mig lækkersulten og jeg er på sukker afvænning.. omg..

  Håber næsten ikke de smager godt.. ha ha..

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Så må jeg skuffe dig, for de smager fantastisk. :D

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)