Jeg har testet Anasor.E Spray mod Psoriasis

Som I nok har bemærket, så er jeg pt. inde i en ret desperat periode mht. min psoriasis, som har spredt sig helt vanvittigt det sidste halve år. Jeg var på sygehuset i Tirsdags for at få min første behandling af det biologiske medicin jeg skulle have testet, men som de pludselig besluttede sig for, at jeg ikke var godkendt til alligevel. I ugerne op til har jeg haft testet lidt andre ting, for at se om jeg kunne holde det bare en smule nede eller bare standse spredningen. Jeg har blandt andet testet denne Anasor.E Spray mod Psoriasis, som jeg har fået tilsendt af Shytobuy.dk. Der er nu gået lidt over 3 uger hvor jeg hver dag har testet den morgen og aften.

Denne Psoriasis spray skulle gerne fjerne noget af den smerte der er i forbindelse med psoriasis, og den skulle også gerne reducere kløe, lindre inflammationer og rødme. Ingredienserne er udelukkende naturlige produkter, og ved brug af sprayen skulle man også gerne kunne slippe lidt for det tørre lag hud, som ofte giver kløe og smerter.

Der er blandt andet aloe vera i, som hjælper med at reducere inflammation, bekæmper bakterier og lindrer kløe. Derudover er der også tetræolie i, som er god mod betændelse og irritation. Og især duften af tetræolie er ret tydelig ved denne spray også. Det er ikke en duft ret mange er glad for, men jeg har heldigvis ikke noget imod den.

Når det kommer til produkter mod psoriasis, så kan det være meget forskelligt hvad resultaterne bliver fra person til person. Nogle produkter virker hos nogen, men ikke hos andre, og omvendt. Det er meget individuelt. Derfor har jeg heller ikke haft forventningen om, at dette ville være et mirakelmiddel for mig.

Jeg har som sagt nu testet denne spray i lidt over 3 uger, og jeg har brugt den hver morgen og hver aften. En ting jeg har lagt mærke til er, at man virkelig skal passe på med at have smykker på de steder hvor man bruger den. Især sølvsmykker. Jeg har fået ødelagt et par øreringe, fordi jeg ikke tog dem ud inden jeg sprayede ved ørerne. Så det skal man lige have i tankerne. Tag smykkerne af og jeg vil også råde til ikke at have dem på et godt stykke tid efter. Jeg kan ikke garantere for hvordan de vil komme til at se ud efter noget tid i hvert fald.

Jeg har ikke kunne se nogen reducering af min psoriasis, og hævelsen og rødmen er heller ikke blevet mindre. Men det har ikke kløet så meget som det ellers plejer. I hvert fald ikke på benene. Det har dog ikke gjort så meget fra hals og op. I brystregionen er kløen også blevet reduceret en smule, men rødmen er stadig slem.

Så alt i alt har det ikke helt været så effektivt hos mig. Er dog glad for at kløen på mine ben ikke længere er så slem, for det er især min psoriasis på benene der har det med at bløde, når jeg klør i det. Så det har ikke været så slemt i min testperiode. Tror den bliver god at have til Sommer. :)

Hvad psoriasis er og hvad det kommer af, er lidt en lang forklaring, så I kan læse om psoriasis behandling her, hvis I skulle være nysgerrige eller gerne vil have et lille indblik i, hvad det er jeg kæmper med hver dag - og skal leve med resten af mit liv.

Modtaget til test og anmeldelse af Shytobuy.dk - Ingen økonomisk interesse og holdningerne er mine egne

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)