Skuffet, ked af det og helt igennem udkørt

Havde vinden ikke været så kold i dag, så havde jeg siddet ude på altanen lige nu med mine pandekager med jordbær, varme kakao og bog. Vejret er nemlig super lækkert. Nu kan vi for alvor begynde at se Foråret. Og solen har været savnet. Det har den altså. Men jeg må nøjes med at sidde indendøre lidt endnu.

Jeg trænger dog også til lidt afslapning. Havde en lang dag i Odense i går. Startede ud med at skulle på Sygehuset for at starte min biologiske behandling mod min psoriasis, men... den var jeg pludselig ikke godkendt til længere. Jeg har fået besked på at købe cremer - cremer jeg i forvejen bruger - og så behandle på den måde. MEN DET VIRKER JO IKKE FOR FANDEN!!!! Jeg er så pisse træt af at blive revet rundt på denne måde for så at skulle starte forfra, fordi de pludselig ikke kan (vil) hjælpe længere.

Jeg blev simpelthen så ked af det i går. Da jeg kom hjem brød jeg fuldstændig sammen. Hvad skal jeg nu sige til min sagsbehandler? Jeg har jo ingen udsigt til at få det bedre psoriasis-mæssigt længere. Og jeg er så bange for at han bliver sur og skuffet. Men hvad fanden skal jeg gøre? Sygehuset mener ikke jeg er slemt nok ramt. Men jeg er jo slemt socialt hæmmet i mange ting og fysisk når min hud flækker. Det er ikke til at holde ud. Og psykiateren har også "afsluttet" mig, men har slet ikke fået det bedre. Tværtimod! Og nu har jeg bare ikke flere kræfter. Jeg har ikke modet til at råbe højt længere. Så mange års kamp er bare spildt. Det er hårdt at måtte erkende. Og tiden er ved at løbe ud for mig. Føler mig til grin.

Men jeg endte nu med at have en hyggelig dag i går alligevel. Mødtes med Jeanette efter sygehus-besøget og så tog vi i biffen for at se "Skønheden og Udyret". Virkelig skøn film og helt klart et kig værd. Derefter stod den på lidt shopping (havde lidt ting jeg var på jagt efter) og så sluttede vi af med noget lækker mad inde i byen. Hun skal have tak for at gøre min dag lidt bedre. ;)

I dag har jeg bare ingen energi tilbage. Ulempen ved at være introvert. Jeg bliver så træt efter en dag hvor jeg har været på hele tiden. Havde også svært ved at komme ud af sengen i dag, men fik alligevel taget mig sammen til at få gjort lidt rent, taget mig et langt bad og handlet til aftensmaden. Og nu sidder jeg så her. Fuldstændig flad. Men prøver nu alligevel at gøre det en smule hyggeligt.

Har heldigvis ingen planer de næste par dage, så jeg håber jeg kan finde noget tid til mig selv. Lade lidt op. Og forhåbentlig få nydt solen en del. ;)


4 kommentarer:

 1. Sender kram og kærlighed til dig. Det er hårdt at være syg. Det skal man være ret stærk for at være.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. /: Kan bare mærke at det bliver mere og mere svært at komme igennem.

   Slet
 2. Kan godt forstår du lige har brug for en pause efter den dag.. Er sikker på det hele nok skal gå, det løser sig..

  Er bare glad for at vi for en stund kunne hygge os lidt..

  Kram <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er bare så nervøs for hvad der skal ske nu. Jeg kan jo ikke andet end skuffe min sagsbehandler. /:

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)