Nyt i bogreolen - "Angel"-trilogien af L.A. Weatherly

Jeg har faktisk haft kigget på denne trilogi længe, men aldrig fået dem købt. Til dels pga. de stadig var ret dyre, og fordi jeg ikke kunne købe alle tre på én gang. Så da jeg så, at de stod til 30,- stykket i boghandleren i sidste uge, måtte jeg altså undersøge, om jeg kunne få alle tre. De havde kun de to sidste i butikken, men efter hun fandt ud af, at der lå en enkelt på lager og hun kunne bestille den hjem til mig, valgte jeg at købe dem. Hvad jeg så ikke var klar over var, at der var 50% rabat på de 30,-. Jeg fik altså de to sidste bøger til 15,- stykket! Bogen hun bestilte hjem, var så ikke med i tilbudet, men seriøst. 30,- er stadig en virkelig god pris for en bog. Så det gjorde mig ikke det mindste. Så hun fik den bestilt hjem til mig og jeg hentede den i Mandags.

Så ja.. Nu har jeg "Angel"-trilogien af L.A. Weatherly i min bogreol også, og jeg er spændt på at få dem læst. Umiddelbart lyder det som en spændende bog-serie, og den har også fået fine anmeldelser på Goodreads. Så jeg er ret tilfreds med mit køb. :)

Har I læst dem? Hvis ja, hvad synes I så om dem?


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)