LookFantastic.dk Beauty Box - Marts 2017 - "The Elle Magazine Edit"

Så er det blevet tid til at kigge lidt på Beauty Boxen fra LookFantastic. Min anmeldelse er online på deres blog, men da jeg også gerne lige kort vil løbe den igennem her på min egen blog, så får I lige en lille anmeldelse her også.

Denne måneds box er lavet i samarbejde med ELLE magasinet, som også er med boxen hver måned - og det elsker jeg! Og bladet denne gang er både super fint cover-mæssigt og der er en masse hyggelig læsning indeni. Temaet af boxen er en hyldest til kvinder der har fået succes indenfor beauty-branchen. Altså kvinder der har bragt nogle fantastiske produkter på markedet. Produkter som vi så har fået med i månedens box. I kan se dem her:

Første produkt jeg fandt i boxen var en SkinChemists 24H Aqua Repair Facial Serum. Jeg bruger normalt ikke den slags, da jeg jo har ret olieret hud, men testes skulle den jo. Jeg brugte den så sammen med den Caudalie Vine Active 3-in-1 Moisturiser, som også er med i boxen, og til at starte med virkede det som en rigtig god kombination, men efter nogle timer gik min hud helt amok. Fordi huden nogle gange lige skal have lidt tid til at vænne sig til nye produkter, gav jeg det lidt over en uge, men min hud lignede dagligt en super blank diskokugle. Værre end normalt. Så det var ikke noget succes for mig. Jeg har dog ikke prøvet dem hver for sig, men det vil jeg gøre over de næste par uger. For det kan jo være at det er kombinationen af dem der ikke fungerer for mig. Serummet virkede okay matterende ved påføring, såå... måske den alligevel kan bruges. Bare alene. Time will tell.

En ting jeg endte med at forelske mig totalt meget i var den Redken Heatcure Treatment der var med. Desværre var der kun til én gang. Kunne godt have brugt noget mere. Men jeg var faktisk lidt skeptisk i starten, for ordet "heat" kombinerer jeg ikke med noget specielt godt når det kommer til håret. Men det blev slet ikke så varmt og hold da op hvor blev mit hår bare lækkert efter brug! Jeg fik super meget glans og mit hår var simpelthen bare så blødt. Fantastisk hårkur!

Der gemte sig også en Pür Minerals Disappearing Act Concealer i boxen denne måned, og var i starten ikke super imponeret over den. Jeg swatchede den nemlig på hånden og den gjorde intet. Den virkede fedtet og dækkede ingenting. MEN! Jeg gav den en chance mere, da jeg en dag skulle lave et look, og jeg endte med at ændre mening om den. Jeg bruger altid concealer ovenpå min foundation, og der fungerer denne super fint hos mig. Den dækkede mine røde plamager (psoriasis) ganske fint og blendede sig fint ind i min hudfarve og foundation. Noget jeg var nervøs for, var om den ville få min pudder til at kage helt vildt der hvor jeg havde påført concealeren, men der var ingen problemer. Så den har faktisk vist sig at være ganske okay.

Vi går jo Sommeren i møde og derfor har de også valgt at smide en St. Tropez Instant Gloss med i boxen. Dette er ikke en selvbruner, men en gloss man kan tage på ovenpå sin tan eller bare for at give et gyldent gloss på huden. Men ehm... Hos mig gør den intet. Har prøvet den flere gange nu, og jeg ser hverken gloss eller gyldent skær når jeg påfører den. Den forsvinder totalt på min gennemsigtige hud. *Haha* Mistænker den lidt for kun at virke på en smule tan, såå.. det kan være den skal have en chance igen, hvis jeg er så heldig at få lidt farve til Sommer, men ellers må jeg sku melde pas på denne.

Sidst men ikke mindst, så var der også en Starskin Eye Catcher Smoothing Coconut Bio Cellulose Second Skin Eye Mask med. Igen var der kun til én gang, og igen kunne jeg godt bruge nogle flere. :) Jeg var lidt nervøs for brugen af denne til at starte med, da den utroligt fedtede konsistens godt kan virke lidt skræmmende så tæt på øjnene, men den viste sig faktisk at være ret lækker. Jeg brugte den inden et look, og jeg var ret imponeret over hvor fin min foundation og concealer lagde sig ovenpå huden efter brugen af den. Jeg plejer normalt ikke at have god erfaring med at bruge serum, primer og cremer inden jeg ligger foundation og concealer, men denne gav mig ingen problemer.

Boxen er modtaget som gave og til anmeldelse på LookFantastic's egen blog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)