Jeg er igang med en Detox Tea fra Ortte

Jeg er i øjeblikket igang med en lille detox-tur. Jeg har nemlig fået noget virkelig velsmagende Örtte Detox Tea hjem fra WeightWorld.dk, og det er altså en 28-dages detox-pakke indeholdende en morgen- og aften-te. Jeg er ikke helt så god til at få drukket morgen-teen tidligt på dagen, men får den så i stedet drukket omkring middagstid de dage det kniber.

Efter jeg prøvede den lækre te-scrub fra selv samme brand, har jeg gerne ville prøve noget mere fra dem, og det er her denne te kommer ind i billedet. Og så er det jo rart lige at få en detox en gang imellem for at få renset godt ud i affaldsstofferne i kroppen. Gøre noget godt for en selv. Og det er jo super nemt i form af en te.

Smagen på teen er heldigvis ikke slem – den smager faktisk ret godt. Og når man gerne må tilføje en smule honning, så bliver den bare endnu mere god. Mums altså. Jeg har før prøvet et par detox-te som bare smagte afskyeligt, så jeg var ret spændt på denne. Men heldigvis er det en af de gode af slagsen. Hvilket også giver en lyst til at holde det ved lige når man nu er kommet i gang.

Jeg er stort set lige gået i gang med denne, og jeg er super spændt på at se, om jeg kan mærke og se nogen forskel efter de 28 dage. Ikke at jeg tror det bliver de store ting man kan se, men jeg håber, at jeg kan se en smule forskel på min hud i ansigtet. Udover at jeg er i gang med denne te, er jeg nemlig også i gang med at teste en ny rens til ansigtet, så det bliver lidt spændende at se hvad det ender ud med.
Jeg lover i hvert fald at komme med en update på denne te efter de 28 dage, og så vil jeg også senere anmelde den flaske jeg har fået med, som I også kan se på billederne.

Så ja.. Det bliver spændende, og bliver det en succes, så vil jeg helt sikkert benytte mig af denne te igen. Men WeightWorld har faktisk også andre - siges der - effektive og naturlige produkter til en detox kur, så det kunne være man skulle prøve noget nyt næste gang? Eller.. argh.. Det må tiden vise. :) Jeg har det med at holde mig til det jeg kender, hvis jeg har haft god effekt af det og er blevet glad for det. Men nu ser vi.

Modtaget til test og anmeldelse af Weightworld.dk - Ingen økonomisk interesse og holdningerne er mine egne

2 kommentarer:

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)