Jeg tester denne Acnegen Acne Clarifying Cleanser for tiden

Jeg har længe været på jagt efter gode produkter mod akne og olieret hud, og derfor prøver jeg også en del i disse dage. Jeg har nu i en længere periode testet denne Acnegen Acne Clarifying Cleanser fra ShytoBuy.dk, og jeg er faktisk gået hen og er blevet ret glad for den. Jeg er ikke kommet af med min akne eller min belastende olierede hud, men jeg synes ikke længere det er så voldsomt på daglig basis. Jeg er dog stadig slemt olieret og har en del akne, men havde jeg ikke brugt lidt produkter, så havde det været meget værre.

Denne ansigtsrens er specielt egnet til akne og fedtet hud. Den renser huden i dybden og bekæmper alle de uønskede bakterier som forårsager akne. Den indeholder også salicylsyre, som skulle være virkelig velegnet mod netop disse hudproblemer, og det var faktisk det der fangede mig.

Jeg har lagt mærke til at min hud virker langt mere blød og ren efter brug af denne, og bruger jeg ikke en let creme lige efter, så får jeg nogle pænt irriterende tørre pletter. Gerne omkring og på de områder jeg har psoriasis. Det er syren der gør det, så det er vigtigt at efterbehandle også. Også selvom man senere på dagen efter ud med super fedtet hud. Men det kan jo være at jeg med tiden slipper helt for det? Man kan jo håbe. Men jeg er som sagt faldet pladask for denne ansigtsrens. Og så dufter den altså også bare skønt. Den har lidt en form for citrus-duft i sig og det synes jeg faktisk er ret lækkert. En god duft både morgen og aften. Den får en til at føle sig frisk – og ren.

I starten havde jeg en kort periode hvor min akne gik fuldstændig amok og gik i voldsom udbrud, men det gør de også en opmærksom på kan ske. Det er fordi huden er i gang med at rense i dybden og derfor kommer urenhederne hurtigere ud til overfladen. Men det er blevet bedre. Har stadig en masse små urenheder i hudoverfladen, men jeg har ikke haft de store ømme og dybdeliggende i en lang periode nu, så det er virkelig lækkert.

Jeg ville dog ønske at jeg kunne slippe helt for akne og derved begynde at arbejde på at forbedre min hudstruktur - selvom det nok er ønsketænkning, da jeg jo også har psoriasis, men.. hvis jeg bare kunne reparere lidt på de skader jeg har, så ville det virkelig gøre meget for selvtilliden. Men så længe mine porer er dybe som vulkaner og jeg slås med den dumme akne grundet for stor produktion af talg og andet skidt, så kan jeg kun drømme om en blød og glat hud. Alderen er også imod mig, så skal heller ikke drømme for urealistisk. :P Men hvis jeg bare kan få reduceret den fedtede hud og min akne en smule (eller meget), så vil jeg blive lykkelig. Så denne rens bliver en fast del af min rutine lige indtil der ikke er mere. Og så køber jeg sku nok en mere. :D Også selvom den måske ikke er et mirakelmiddel for mig, men den er lækker nok til at jeg vil fortsætte med at bruge den fast.

Og så må jeg bare fortsætte med at studere og læse lidt mere om behandling af bumser og akne online. Eller gå til lægen for at få hjælp. Men vil gerne prøve at finde en løsning selv. En løsning der ikke indeholder kemikalier og andet giftigt stads, som jeg nok ville få recept på hos lægen.

Modtaget til test og anmeldelse af Shytobuy.dk - Ingen økonomisk interesse og holdningerne er mine egne

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)