Nyt køb - Beanies Flavour Coffee

Da jeg var i Odense for halvanden uge siden købte jeg disse instant kaffer, og i dag kommer jeg med et lille review af dem. Nu er jeg jo ikke den store kaffe-drikker, men en smule kaffe i den varme kakao er virkelig lækkert. Og når nu der ikke bliver brugt så meget af gangen, så ville jeg gerne have lidt forskelligt at vælge imellem. Forskellige smagsvarianter. Og da jeg så disse fra Beanies Flavour Coffee, så måtte jeg bare købe et par stykker og se om de var noget.

Jeg købte kun to da jeg var i Odense - "Irish Cream" og "Mint Chocolate". "Creamy Caramel" varianten købte jeg herhjemme, da jeg ikke så den da jeg var i Odense. Den tænkte jeg at jeg ikke ville gå helt forkert med. Der findes mange flere varianter, og jeg kunne godt finde på at købe dem også for at teste dem. Men nu må vi se. Kan jo have sådan en bøtte længe med mit forbrug.

Jeg havde virkelig set frem til den der hedder "Irish Cream". Mest pga. navnet, men så også frem til smagen. Den er egentlig okay for sig selv - ikke en jeg vil drikke en hel kop af, men... okay.. Men når den så kommer i varm kakao så er jeg virkelig ikke fan af smagen. Det er så stor en skam, for jeg troede virkelig at jeg ville elske den. Øv altså. Men jeg vil prøve at eksperimentere med den. For jeg vil så gerne have den til at lykkedes.

"Mint Chocolate" var jeg næsten ret sikker på at jeg ville synes om. Den er måske lidt bitter for sig selv og ikke helt så mint-agtig, men lige så snart den kommer i varm kakao. Mums! Man kan lige ane smagen af noget After Eight-agtigt når den kommer i kakao, og det er jeg stor fan af. Denne bliver helt sikkert et hit til Jul.

Og så er der "Creamy Caramel" varianten. Den er ikke så bitter for sig selv, men i varm kakao er den en drøm! Man kan tydeligt smage karamellen i den og det er så lækkert i kakao. Hold da op! Dette er nok min favorit ud af disse tre. Det var slet ikke hvad jeg havde forventet, men damn.. Så lækker og en perfekt kombination til Efteråret.

De kostede 25 kr stykket på tilbud, hvilket jeg synes er en fin pris til mit forbrug af dem. Og jeg skal helt sikkert have kigget lidt nærmere på de andre varianter også. Jeg ved at der er nogle af dem der slet ikke er mig, men der er dog alligevel et par stykker endnu som jeg er lidt nysgerrig på.

Har I prøvet nogle af disse? Eller måske nogle andre varianter? Og er der eventuelt nogle af dem som I kan anbefale? :)

4 kommentarer:

 1. Min plejemor har købt sådan en pakke til mig hvor der var 12 forskellige smage i (til en kop af hver). Har kun smagt nogle enkelte, men er ikke ret begejstret desværre.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er heller ikke særligt glad for dem for sig selv. Derfor mixer jeg dem med kakao. :) Det gør dem straks bedre.

   Slet
 2. De er også killer at lave iskaffe med :)

  - A

  SvarSlet
  Svar
  1. Uhhh! Det tror jeg vist at jeg bliver nødt til at prøve. :D

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)