"Wizarding World"-boxen fra LootCrate VS. "World of Wizardry"-boxen fra GeekGear

Jeg har længe overvejet at prøve en af disse "Harry Potter"-relaterede medlemsboxe, men har bare aldrig fået taget mig sammen til at bestille dem hjem - indtil nu. Det var ikke billigt. Det kan jeg lige så godt starte med at sige. Men LootCrate-boxen, som er fra USA, slap igennem tolden, så det kom heldigvis ikke oven i prisen. Men dyrt var det dog at bestille begge hjem.

"Wizarding World"-boxen fra LootCrate kommer hver anden måned hvorimod "World of Wizardry"-boxen fra GeekGear er hver måned. Så prisen ender stort set ud med at være det samme på månedsbasis. Men skal tolden medregnes, så bliver den fra LootCrate helt klart dyrest. Det er så også første og sidste gang jeg køber den - netop af den grund. Egentlig var det et uheld at jeg fik den bestilt og ikke den fra GeekGear, men.. nu hvor den alligevel kom frem uden problemer, så valgte jeg at beholde den. GeekGear-boxen prøver jeg derimod i et par måneder. Og August måned er jeg især spændt på. Såå.. I kan se frem til lidt nørdet indlæg et par måneder frem med den box. ;)

Men lad os få kigget lidt på indholdet af Juli-boxene fra begge steder. ;)


"Wizarding World" (LootCrate) __________ "World of Wizardry" (GeekGear)

Counter Curse T-Shirt _____ - _____ Fantastic T-Shirt _____
Professor Snape's Premium Wand Pen _____ - _____ Professor Snape's Wand ________.___
Guardians of Hogwarts Bookends _____ - _____ Harry Potter's Glasses ____'_____
Defence Against the Dark Arts Journal _____ - _____ House Colour Bow Tie __________.___
___.. Marvolo's Ring Enamel Pin _____ - _____ Harry Potter Exclusive Enamel Pin
____________.________________ - _____ Exclusive Licensed Niffler Print
_______________._______ - _____ Serpent Chamber Coin

Jeg havde faktisk håbet at der var mere "House related" ting med i disse boxe denne gang, men det lader til at der er det i den næste GeekGear-box, så den glæder jeg mig til at modtage i denne måned. Havde især håbet at en af de to T-shirt var dedikeret til en afdeling, men.. tja.. Når nu det skulle være disse designs, så er jeg glad for at de ikke er med en af skuespillerne på eller noget i den retning. Og har så bestilt en t-shirt med netop et Slytherin tema så jeg har en. Den jeg har på på billederne. ;)

Noget jeg synes var lidt sjovt, var at der i begge boxe var en ting dedikeret til Professor Snape, og at det så lige var hans wand. Den ene selve tryllestaven og den anden en kuglepen.

De pins der er med er jeg sådan lidt... "Tja" med.. Det er ikke lige det jeg kommer til at gå mest med, såå... men fine er de. Det er der slet ingen tvivl om. Og den Serpent Chamber Coin er jeg også sådan lidt... "Tja" med. Ved ikke lige hvad jeg skal gøre med den, men igen.. En fin pyntegenstand hvis man går op i sådan noget. :)

Fra LootCrate-boxen er jeg især ret glad for de bookends der er med. Jeg har manglet nogen virkelig længe, så det er fantastisk at der lige skulle være nogen med i den box. Nu kan jeg langt om længe begynde at stille bøger ovenpå mine bogreoler og sørge for at de ikke vælter og falder på gulvet.

Den eneste "House related" ting der er med denne gang fra GeekGear-boxen er en bow tie. Ikke lige det mest brugbare hvis I spørger mig. Havde det været et slips, halstørklæde eller andet, så var det noget andet. Nu har jeg godt nok et Slytherin slips, men det ville i det mindste have givet mere mening. Men det er nu meget sjovt når det nu skal være.

Til gengæld har GeekGear valgt at smide Harry Potter's briller med denne gang. Se dét er faktisk ret perfekt. Harry Potter havde jo fødselsdag i Juli, så det var ret godt tænkt. Hvis det altså er det de har gjort. Men jeg er i hvert fald glad for dem.

LootCrate har valgt at smide en lille notesbog med i boxen med "Defence Against the Dark Arts"-logoet på forsiden. Og for at det ikke skal være løgn så står alle medlemmerne's underskrift faktisk på indersiden af coveret. Virkelig fin detalje. Jeg ved ikke helt om jeg tør bruge denne, men hvor er den altså fin!

Sidst men ikke mindst så er der et rigtig fint print med i GeekGear-boxen. Et print der gerne skulle forestille en side i Newt Scamander's skitsebog med Niffleren på. Virkelig fint, men ved igen ikke rigtig hvad jeg skal bruge det til. Men damn jeg elsker stilen.

Så hvilken box foretrækker jeg? GeekGear-boxen uden tvivl. Ja jeg ved godt at kvaliteten af tingene måske ikke er helt så gode som hos LootCrate, og at LootCrate har den ægte vare i boxen (Altså ting der er med de rigtige logoer and stuff, fordi J. K. Rowling vist er med indover på en eller anden måde), men.. til trods for det, så foretrækker jeg stadig GeekGear. Og så er det jo ret heldigt at de sender fra England og at der derfor ikke bliver nogle told-problemer (Endnu).

Så alt i alt har jeg været ret godt tilfreds med mine første boxe fra begge sites. Glæder mig helt enormt til at den næste GeekGear box kommer her sidst i August - start September. :D

2 kommentarer:

  1. Jeg fik også Lootcrate-boksen, der var ret fin! Og jeg eeelsker pins :D

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)