Det har i den grad været røv-ugen fra helved denne uge

Jeg har haft en rigtig røv-uge indtil videre og i dag blev det simpelthen bare for meget. Jeg slås stadig med en influenza, maveproblemer og lidt feber - pænt belastende. Det skal bare være ovre inden weekenden slutter. Jeg har en veninde-hygge-aftale med Jeanette på Tirsdag efter min tur på sygehuset, og jeg nægter simpelthen at have det skidt den dag. Nerverne grundet sygehus-besøget er rigeligt. Så jeg kæmper med næb og kløer i disse dage på at få det bedre.

Og humøret har heller ikke ligefrem været det bedste. Jeg føler at jeg går rundt i en sort og uigennemtrængelig tåge det meste af tiden. Derfor trampede jeg i gulvet i dag og sagde "Nu er det nok!". Jeg smuttede ned og købte mig en sandwich, lidt cola og så skulle der bare hygges. Det hjalp en smule på humøret. Så jeg håber det bliver starten på forbedringer. Og så håber jeg at mine utallige af klager til Post Danmark snart bryder igennem deres arrogante medarbejdere. Jeg har nu 5 pakker der er forsvundet siden de kom indenfor Danmarks grænser, og de er nu mellem 2-5 uger forsinket. Så nu må der sku snart gerne ske noget inden jeg brænder endnu en sikring på øverste etage.

Nå, men nok om det. :) I morgen vil jeg hente det sidste Julepynt i kælderen, som jeg har tænkt mig at pynte op med i år. Og så vil jeg hygge med lidt Julefilm og Julemusik. Jeg bliver nødt til at finde Julestemningen frem, så jeg kan gå all-in når Juledesignet kommer op på bloggen og når jeg skal ud og kigge på flere Jule-sager i weekenden og forhåbentlig også Tirsdag. Jeg har allerede skrevet en liste ned med ting jeg skal kigge efter. :D Håber jeg finder det hele.

Håber I andre får en god start på weekenden.


4 kommentarer:

  1. Lidt juleri skal helt sikkert nok bringe humøret i top :D God pyntelyst

    - A

    SvarSlet
  2. Ja, lidt julepynt, julesange og julefilm hjælper altid på humøret. Håber du får en fabelagtig weekend alligevel 😘

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)