#BlogXMas - DIY: Guirlander til Kamin

Nu hvor jeg har fået lavet mig min egen kamin, så skal der selvfølgelig også testes lidt forskelligt pynt af. Jeg har en af mine falske granranker på den nu, men tænkte jeg ville prøve noget anderledes i dag. Derfor besluttede jeg mig for at lave to forskellige guirlander, som jeg selv synes er ret fine og anderledes. Måske bliver det en af dem der skal hænge der resten af Julen, eller også kombinerer jeg den måske med min granranke? Ved det ikke helt endnu. Men nu er de lavet, og så må vi se hvad jeg beslutter mig for. Her ser I hvordan jeg har lavet dem.

Den første guirlande er med Julemandens kane og lidt rensdyr (inkl. Rudolf). Den er super simpel, men samtidig med også ret fin hvis jeg selv skal sige det.
Til denne har jeg brugt lidt forskelligt farvet papir, en fiskesnørre, lim, skalpel, saks og en blyant.

Det første jeg gjorde var at jeg lavede en skabelon af både rensdyr og kane. Derefter blev de tegnet over på noget brunt papir og skåret/klippet ud. Jeg valgte også at tilføje lidt detaljer, som I kan se på billederne og der blev prikket hul til fiskesnørren.

Når fiskesnørren er stukket igennem alle delene så er den klar til at blive hængt op. Jeg synes selv den er blevet super fin, og selvom den ikke er så detaljeret, så er jeg ret tilfreds med det færdige resultat.

Den næste guirlande har jeg valgt at kalde "Julemandens tørresnor". Det er nemlig hans tøj, støvler og andre dele der hænger til tørre efter en lang kanetur. Denne er igen ret simpel og ikke helt så detaljeret, men nok til at den viser præcis hvad de forskellige dele er.
Til denne har jeg brugt lidt forskelligt farvet papir, en snor, lim, saks og en blyant

Delene tegnes op og klippes ud. Derefter påføres de få detaljer jeg synes der skulle til for at få det rette look. Som I kan se, så har jeg lavet Julemandens jakke, bukser, bælte, støvler, handsker og hue.

Det er ikke en tørresnor uden klemmer. Så jeg har lavet nogle super simple nogen af slagsen, og disse skal sørge for at de forskellige dele sidder fast på snoren. Jeg har ladt "klemmerne" være "åbne" foroven så man kan køre dem rundt på snoren for at rette deres position.

Når alle ting er påført snoren, så er det bare med at hænge den op et udvalgt sted. Og en kamin er oplagt, da man godt kunne forestille sig at selveste Julemanden hænger sit tøj til tørre ved den varme ild. Synes den er blevet super fin og synes det er en sjov idé.

Julekalenderen tidligere:
2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016

3 kommentarer:

 1. Super sød ide og hvor er du altså god.. Elsker dem begge.. <3

  Knus <3

  SvarSlet
 2. Wow, virkelig sød og kreativ ide, elsker dine DIY's :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak. :D Og det er jeg da glad for. Så håber jeg at årets juleDIYs også falder i din smag. ;)

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)