Nyt Køb : "White Vanilla" fra Yves Rocher - *Limited Christmas Edition*

Jeg har været kunde hos Yves Rocher siden jeg var ... ja teenager faktisk, så jeg har efterhånden prøvet en del af deres produkter af. Jeg har faktisk også fast købt deres Jule-produkter de sidste 4-5 år når de er udkommet med nogen, og i år skulle ingen undtagelse være. De har to Jule-varianter i år, og i dag skal det handle om den der hedder "White Vanilla". Jeg har de sidste mange måneder brugt mange produkter hvori der var vanilje, så jeg er faktisk blevet mættet ret godt med den duft. Men man kommer ikke rigtig udenom duften af vanilje og bagværk når det er Jul, såå.. jeg tænkte at de skulle købes alligevel.

Det er dog heldigvis ikke nogen kvalm vanilie-duft, så jeg synes faktisk at de dufter ret godt. Det bliver ikke for voldsomt. Derfor er jeg også ret glad for at jeg fik købt både en læbepromade - ikke lige noget jeg står og mangler, men alligevel... - en shower gel, en håndcreme - igen noget jeg i forvejen har mere end rigeligt af - og to håndsæber - en til både køkken og badeværelse. De har også andre produkter i denne serie, men jeg får ikke brugt lotions, jeg har rigeligt med body scrubs og en Eau de Toilette i denne ville nok være en smule for meget.

Den anden variant skriver jeg om i næste uge, så hold gerne øje med bloggen her hvis I ønsker at høre min mening om den.

Er spændt på at se hvad de finder på til Jule kollektionen næste år. :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)