Julen er blevet smidt i kælderen og sygdommen viser stadig tænder

Jeg slås stadig med influenza og voldsom forkølelse, men derfor har jeg alligevel fået lavet lidt herhjemme. Også selvom jeg er i kraftig søvnunderskud og render rundt som en zombie hver dag.

Jeg havde svært ved at finde Julestemningen frem den sidste uges tid, så da Julen var ovre begyndte jeg allerede at tage Julepynten ned. Yup! Det ligner slet ikke mig. Normalt har jeg det stående fremme til langt ind i Januar, men i år måtte jeg bare have det mest Julet fjernet. Har stadig en smule fremme, men det er mest det som er Vinter-agtigt - kogler, lyskæder ... den slags ting. Resten er blevet slæbt i kælderen. Jeg kunne ikke holde ud at kigge på det længere. Tror det er fordi Julen blev lidt ødelagt af det sygdom her, så jeg har ikke rigtig kunne nyde det og derfor var jeg nok også blevet lidt... irriteret over det? Well.. Nu er det i hvert fald væk.

Nu skal jeg bare have slået den tykke mur i sygdommen i stykker så jeg kan begynde at komme ovenpå igen. Magter ikke at skulle tilbringe Nytåret på langs også. Jeg får så travlt i Januar så jeg har slet ikke tid til at ligge syg ret meget længere. Det ville satme også være en sur måde at starte det nye år ud på. Så kryds fingre for at det lykkedes mig.

I dag står den på putning sammen med Prinsen. Jeg kan ikke holde ud at have ham liggende om natten - bliver simpelthen så irriteret og vil helst ikke have noget alt for tæt på mig, så han bliver konstant skubbet ned. Jeg kan ikke sove i sengen eller i sofaen men rykker alligevel frem og tilbage flere gange i løbet af natten. Det er dybt frustrerende. Men om dagen er han nu hyggelig nok at ligge og putte med. Det er utroligt så irriteret jeg kan blive når jeg er sat til i snot, feber og smerter. Han vil jo bare gerne være tæt på mig og være der for mig. Og så bliver jeg bare irriteret på ham. *Hehe* Stakkels kat. Så jeg må hellere gøre det godt igen i dagtimerne.

Ohhh! Inden jeg smutter - I dag er sidste chance for at stemme på mig til DIY Awarden. Så hvis I mener at jeg fortjener at komme lidt længere op på listen, så smid gerne en stemme på mig her. Tak!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)