Nyt Køb : Fantastiske Juledufte fra Duftverket.dk

Åhhhh I kan tro min lejlighed kommer til at dufte skønt denne Jul! Og det kan jeg blandt andet takke den skønne Lene fra Duftverket.dk for. Hun har de skønneste dufte at vælge imellem, og som jeg også skrev i mit indlæg i Efteråret, så måtte jeg bare købe tre plader hjem af tre af de testere jeg havde fået hjem til test. OMG! De var intet mindre end fantastiske. Så det gjorde jeg så.

Og da min pakke ankom havde hun sku smidt tre testere med også! To af mine favorit-dufte, som jeg er pænt afhængig af, samt en helt ny som jeg endnu ikke har prøvet. Men i dag handler det altså om de tre varianter jeg synes er perfekte her til Julen.

Den første hedder "Holy Tree" og er efter min mening et must her i Julen. Jeg er typen der har et fake juletræ stående, og det betyder også at jeg bliver snydt for den skønne duft af grantræ. Derfor er en duft som denne bare perfekt. Den har en frisk og skøn duft af gran og fyrretræ og jeg elsker den simpelthen. Jeg er i forvejen ret vild med disse friske naturlige dufte, så det overrasker mig ikke at jeg forelskede mig så meget i denne da jeg fik en tester af den hjem.

Den næste hedder "Winter Berries" og er egentlig ikke en Juleduft, men mere en Vinterduft. Men jeg synes den passer perfekt til årstiden. Den er selvfølgelig brugbar hele året rundt - måske endda specielt Sommeren - men der er bare et eller andet over den som får mig til at tænke på Jul. Måske er det fordi den dufter lidt af konfektguf eller noget i den retning. *Haha* Men lækker det er den altså.

Den sidste jeg fik bestilt hjem er den der hedder "Vanilla Nutmeg". Jeg valgte at få en tester hjem af den i Efteråret fordi jeg tænkte den ville være perfekt til den årstid. Det er den virkelig også, men der er seriøst også noget Jul over den. Den er dejlig krydret og får mig til at tænke på Julebag og varm cider eller gløgg. Åhhh den er fantastisk. Det er en af de mere søde dufte, så det skal man lige have i tankerne hvis man vælger at bestille den hjem. Men den er på ingen måde for tung eller kvalm. Den er mums!

De to testere I ser på billederne er faktisk fra sidste år. Jeg fik dem aldrig brugt sidste Jul, fordi jeg ikke ville "løbe tør". Fortryder lidt at jeg ikke købte en plade af dem denne gang, men.. tja.. Måtte beherske mig en smule. Derfor blev det kun til tre plader denne gang.
Men "Holidazzle" er til dem der både elsker de krydrede og friske dufte og "Cosy Comfy Christmas" er til kanel-elskerne, for hold da op hvor er den bare indbegrebet af Jul! Læs mere om dem i dette indlæg.

Jeg er simpelthen så glad for at jeg besluttede mig for at købe disse dufte hjem til Julen i år. Og hvor er jeg dog glad for at Lene har valgt at lave så skønne duftlys. Dejligt at have lært et så skønt menneske at kende, og at hun er med til at få mit duftlys-elskende hjerte til at banke ekstra hårdt hver gang jeg tænder op for voks-stagen. :D

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)