Nyt køb : Tea Tree Produkter fra The Body Shop

Jeg havde set frem til Black Friday denne gang og havde derfor også planlagt at shoppe lidt hjem fra The Body Shop nu hvor de havde nogle lækre tilbud. Desværre fik jeg ikke købt de ting jeg faktisk havde planlagt at ville købe, men jeg fik i stedet bestilt nogle skønne produkter hjem fra deres Tea Tree serie. Sidste år købte jeg deres 3-in-1 Scrub og en lille Body Shower, og jeg måtte bare have scrubben igen. Jeg blev så glad for den, og da jeg så at den var i et af deres gavesæt i år, så valgte jeg at købe det. Udover scrubben er der også en Tea Tree Oil, som jeg har hørt meget godt om. Så den er jeg ret spændt på at prøve. Og så bestilte jeg også en Clay Mask med fra samme serie.

Vil egentlig gerne have købt mig deres Shower Gel igen og måske deres Mattifying Toner, men jeg synes priserne er liiiiidt for dyre lige nu. Så jeg må vente og se om ikke der kommer nogle gode Januar tilbud. :D Men indtil da må jeg prøve at få styr på min acne med disse nye produkter.


2 kommentarer:

 1. Gad faktisk også godt ha en prøve på nogen af deres tea tree produkter.. men så vidt jeg ved så er der olier i og det er tit en af de ting min hud reagere på..

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. God idé med en lille prøve. Så kan du se om du kan tåle dem. :)

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)