Julehygge og alt for meget shopping

Jeg har været i et sært humør de sidste par uger, som I nok har lagt mærke til, men i dag vågnede jeg faktisk i et ganske okay humør. Så jeg besluttede mig hurtigt for at dagen i dag skulle bruges på hygge. Har fået set et par film på Netflix, har fået læst lidt i min næste Jule-bog og har fået puttet en masse med Cosmo. Perfekt måde at tilbringe sin Lørdag på. Og nu vi er ved de Jule-bøger der, så havde jeg faktisk ikke planer om at købe flere før til næste år, men... åhhh! Fandt min favorit sælger på eBay og der var pludselig flere bøger på listen! Valgte dog kun at købe tre og lade de 10+ andre stå på min "want to buy"-liste. Ups. :P Men får dem nok ikke læst i år, så de må ligge klar til Julen næste år. Hvilket også er ganske okay.

Jeg som egentlig havde besluttet ikke at købe mere til mig selv for i år udover det nødvendige, og så falder jeg i endnu en shopping-fælde. Og det skete faktisk i dag igen. Det startede dog i går, men den endelige handel blev ordnet i dag.

Som I nok ved så er jeg blevet kaldt for "GiZmo" i.. puha.. omkring 23 år eller deromkring, og har siden forsøgt at finde Gizmo-relaterede ting til min lille samling med den søde mogwai, men det kan både være ret dyrt og svært at finde noget der falder i min smag. Derfor har jeg ikke ret meget. Og da jeg så så en af de pin-sælgere jeg følger på Instagram havde fået den sødeste Gizmo pin i sit sortiment i sidste måned blev jeg simpelthen bare så forelsket. Men hun er bosat i Amerika, så jeg fik den ikke bestilt. Men i går besluttede jeg mig så for at prøve at skrive til hende, for at høre om vi kunne lave en god handel så jeg kunne købe den hjem uden at den ville ende i tolden, og hun er simpelthen bare den sødeste sælger. For det ville hun selvfølgelig gerne. Så jeg fik skåret lidt af fragten (Ja jeg ved godt at den ikke er med i told-reglen, men de regner den altid med i de 80 kr som er max alligevel) og hun har nu fået penge og vil sende den mod Danmark på Mandag. Spørg lige om jeg er spændt! Den kommer til at pynte så fint sammen med mine andre pins (har faktisk flere på vej med posten udover den jeg købte i dag - UPS!) på den nye rygsæk jeg har på vej hjem fra EMP Shop.

NU må jeg hellere sætte et stort "STOP SHOPPING!"-skilt op. Jeg kan ikke fortsætte på denne måde. *Hehe* Men disse shopping-amok-perioder har jeg gerne i forbindelse med nedture og knapt så gode perioder, så jeg ved hvorfor det sker. Jeg shopper for at løfte humøret. Og i år har især været slem mht. de dumme perioder. Det er forhåbentlig noget der vil blive bedre i det nye år. Selvom der faktisk kommer perioder som jeg ved vil blive store knæk for mig, men det vil jeg ikke tænke på nu. Håber jeg til den tid har støtte og hjælp til at komme igennem dem. Men ja.. Ikke mere shopping for i år. Slut GiZmo! :D Du har hvad du skal bruge nu!

Nå, men jeg vil læne mig tilbage og stene lidt Julekalender inden jeg læser videre i min bog. Håber I har haft en god Lørdag og jer der har fået sne - det er snyd! Jeg vil også have sne! Forhåbentlig får vi lidt i morgen eller Mandag så jeg kan komme ud og få taget nogle hyggelige billeder. Men vi bliver stort set altid snydt hernede Syd på. Så kryds fingre folkens! Fortsat god weekend!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)